Volánbusz Rt., Budapest

40 Vélemények
Volánbusz Rt.
Üllői Út 131.
1091 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
(1) 455 7916
(1) 219 8000
(1) 382 0888
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4931 - Városi, elővárosi, szárazföldi személyszállítás

Leírás

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Részvénytársaság közel 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában.

 1. About
 2. Contact
 3. Gyik
 4. Impressum
 5. Jobs
 6. Közérdekű Adatok
 7. Naptár
 8. News
 9. Services
 10. Tájékoztató

Idegen nyelvű leírás
The company was founded as MAVART in 1927 and had a fleet of only 30 buses; today its fleet is made up of almost 1000 buses. The main activity of Volánbusz is scheduled public transport. As the location of the headquarters is in the capital, Volánbusz operates most of the international and domestic coaches from Budapest, and also the regional lines and the ones traversing the agglomeration.
There are coaches to 13 different countries (Austria, Belgium, Chec Republic, Croatia, Danmark, France, Germany, Great Britain, Italy, Netherlands, Serbia and Montenegro, Slovakia, Sweden, Switzerland) from Népliget station, but our partners also provide transport to other countries and cities (Sofia, Belgrad, Manchester) not included in the above list. Transfers are available to Spain from Milan, to Portugal and Southern-France from Vienna, to Great Britain''s 75 cities from London, to Vilnius fom Vienna and Oslo from Göteborg.
Volánbusz operates 500 domestic distance coaches to 100 cities of the country daily, creating a direct link between 17 counties and the most important regions and resorts of the country and Budapest. During the day there are coaches in every hour or more often in the direction of Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya and Gy?r, many lines go to the Mátra, the great plain, lake Balaton or other destinations.
Kulcsszavak:
Személyszállítás, Közlekedés, Közlekedési Vállalat, Közúti Közlekedés, Internet, Web, Design, Hungary, Gépjárműjavítás, Email, Isp, Vonal, Euroweb, Brelt
Volánbusz Rt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Busz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A volán szerintem kész katasztrófa mert reggelente vagy nem jönnek a buszok vagy késnek vagy nem áll meg és az a legjobb benne ha nem áll meg a következőre nem férsz fel az én véleményem szerint borzalmas.

lehetetlen utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnálom, hogy nálunk Pest Megyében nem lehet utazni sehová este 8.00 óra után. Akinek nincs autója az be van zárva arra a településre ahol lakik, de járjanak az emberek szinházba, moziba vagy csak egy ismerőshöz bárhová. Nagyon felháborító !!!!!!!!

hozzászólás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Busszal járok minden nap oda-vissza dolgozni és haza. A közlekedés sokat javult egy fél éve, már csak némely sofőr stílusán kellene változtatni. Ma reggel pl. a sofőr a buszmegállónál nem állt meg, holott kb. 6 felszálló lett volna, viszont az ismerős barátnőt a háza kapujáig vitte, de persze azon a helyen nem is volt megálló.

menetrend

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szeretném ha a menetrendünkbe beiktatnák a 9 orási buszt is. Nagykátáról tápiószentmártonba. ha megoldható segitsenek előre is köszönjük. a buszok kényelmesek kulturáltak és a jegárak is elég magasak. egyébként nem vagyok mérges csak megfagytam. bartyikricsi@freemail.hu

lolita0820
Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem valami rózsás a helyzet volánnál. Volán busszal járok minden nap kétszer.A buszok túl zsufolak.Nem egyszer történt már meg velem hogy nem fértem fel a buszra.Több diákkal is már megesett ez az eset.A faluból a szülők összefogtak,bementek a volánhoz és kérvényezték hogy reggel mikor sok diák két busz jöjjön.Most már nem maradok ott a buszmegállóban,de még így is nyomorogni kell.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Volánbusz Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Konyves Kalman Korut 12-14.
  1097  Budapest
 2. Gyáli Út 21-23 6Ép. Fsz.2.
  1097  Budapest
 3. Ceglédi Út 30.
  1107  Budapest
 4. Baross 110
  1047  Budapest
 5. Soroksári Út. 48. 10.Ép
  1095  Budapest
 6. Korponai Utca 1-3. Sz.
  1105  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete