Volánbusz Rt., Budapest

Cégnév:
Volánbusz Rt.
Cím:
Üllői út 131
Irányítószám/Település:
1091 Budapest - IX. KER.
Telefon:
(1) 219 8000
Fax:
(1) 455 7916
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Részvénytársaság közel 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A VOLÁNBUSZ ZRT. alaptevékenysége a menetrendszerinti autóbuszközlekedés. Részvénytársaságunk fővárosi székhelyéből adódóan a VOLÁNBUSZ ZRT. közlekedteti a Budapestről induló nemzetközi és belföldi távolsági autóbuszjáratok többségét, továbbá a Pest megyei településeket kiszolgáló helyközi (elővárosi és ún. környéki), valamint helyi járatokat. Budapestről 13 ország, azaz Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Svájc, Szerbia, Szlovákia nagyvárosaiba indulnak nemzetközi menetrendszerinti VOLÁNBUSZ járatok a Népliget autóbuszállomásról, de más országokba, ill.
városokba is biztosítjuk a közvetlen utazást ( pl. Szófiába, Belgrádba, Athénba és Kijevbe) szerződött partnereink járataival. Spanyolországba milánói átszállással lehet utazni, de elérhető pl. Vilnius bécsi átszállással, illetve több franciaországi nagyváros is (pl. Lyon) strassbourgi átszállással.
A VOLÁNBUSZ ZRT. Budapestről napi 500 belföldi távolsági autóbusz-járatot közlekedtet az ország mintegy 100 városába, biztosítva így 17 megyeszékhely, valamint a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi közvetlen és rendszeres kapcsolatát a fővárossal. Napközben óránként vagy gyakrabban indulnak járatok Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya és Győr irányába, de számos járat indul a Mátrába, az Alföldre, a Balatonhoz vagy a Dunántúl más tájaira.
Idegen nyelvű leírás
The company was founded as MAVART in 1927 and had a fleet of only 30 buses; today its fleet is made up of almost 1000 buses. The main activity of Volánbusz is scheduled public transport. As the location of the headquarters is in the capital, Volánbusz operates most of the international and domestic coaches from Budapest, and also the regional lines and the ones traversing the agglomeration.
There are coaches to 13 different countries (Austria, Belgium, Chec Republic, Croatia, Danmark, France, Germany, Great Britain, Italy, Netherlands, Serbia and Montenegro, Slovakia, Sweden, Switzerland) from Népliget station, but our partners also provide transport to other countries and cities (Sofia, Belgrad, Manchester) not included in the above list. Transfers are available to Spain from Milan, to Portugal and Southern-France from Vienna, to Great Britain''s 75 cities from London, to Vilnius fom Vienna and Oslo from Göteborg.
Volánbusz operates 500 domestic distance coaches to 100 cities of the country daily, creating a direct link between 17 counties and the most important regions and resorts of the country and Budapest. During the day there are coaches in every hour or more often in the direction of Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya and Gy?r, many lines go to the Mátra, the great plain, lake Balaton or other destinations.

Kulcsszavak:

Személyszállítás, Közlekedés, Közlekedési Vállalat, Közúti Közlekedés, Internet, Web, Design, Hungary, Gépjárműjavítás, Email, Vonal, Isp, Euroweb, Brelt

A Volánbusz Rt. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4931 - Városi, elővárosi, szárazföldi személyszállítás

Vélemények

SÁNDOR VIVIEN
1 Csillagok

Busz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A volán szerintem kész katasztrófa mert reggelente vagy nem jönnek a buszok vagy késnek vagy nem áll meg és az a legjobb benne ha nem áll meg a következőre nem férsz fel az én véleményem szerint borzalmas.

Hódos Károlyné
1 Csillagok

lehetetlen utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnálom, hogy nálunk Pest Megyében nem lehet utazni sehová este 8.00 óra után. Akinek nincs autója az be van zárva arra a településre ahol lakik, de járjanak az emberek szinházba, moziba vagy csak egy ismerőshöz bárhová. Nagyon felháborító !!!!!!!!

Tóth Tünde
3 Csillagok

hozzászólás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Busszal járok minden nap oda-vissza dolgozni és haza. A közlekedés sokat javult egy fél éve, már csak némely sofőr stílusán kellene változtatni. Ma reggel pl. a sofőr a buszmegállónál nem állt meg, holott kb. 6 felszálló lett volna, viszont az ismerős barátnőt a háza kapujáig vitte, de persze azon a helyen nem is volt megálló.
Címkék: ## közlekedés# sofőr
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bartyik Richárd
2 Csillagok

menetrend

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szeretném ha a menetrendünkbe beiktatnák a 9 orási buszt is. Nagykátáról tápiószentmártonba. ha megoldható segitsenek előre is köszönjük. a buszok kényelmesek kulturáltak és a jegárak is elég magasak. egyébként nem vagyok mérges csak megfagytam. bartyikricsi@freemail.hu

lolita0820
2 Csillagok

Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem valami rózsás a helyzet volánnál. Volán busszal járok minden nap kétszer.A buszok túl zsufolak.Nem egyszer történt már meg velem hogy nem fértem fel a buszra.Több diákkal is már megesett ez az eset.A faluból a szülők összefogtak,bementek a volánhoz és kérvényezték hogy reggel mikor sok diák két busz jöjjön.Most már nem maradok ott a buszmegállóban,de még így is nyomorogni kell.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Volánbusz Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Körút 54-60.
  1087  Budapest
 2. Könyves Kálmán Körút 12-14.
  1097  Budapest
 3. Gyáli út 21-23 6Ép. Fsz.2.
  1097  Budapest
 4. Ceglédi út 30.
  1107  Budapest
 5. Baross 110
  1047  Budapest
 6. Soroksári Út. 48. 10.Ép. Iv.Em. 6
  1095  Budapest