Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola, Budapest

Cégnév:
Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola
Cím:
Várna Utca 23
Irányítószám/Település:
1149 Budapest - XIV. KER.
Telefon:
(1) 220 8697
Telefon:
(1) 220 8695
Telefon:
(1) 363 6061
Telefon:
(1) 221 3729
Telefon:
(1) 220 8694
Telefon:
(1) 221 0001
Fax:
Fax:
(1) 363 2622
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Iskolánk 54 éve várja mindazon fiatalokat, akik a műszaki pályát érzik magukhoz a legközelebb.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az iskola profiljában növekvő arányt kap a szakközépiskolai tagozaton az elektronikai alapképzés. Ugyanakkor a hagyományos szakmunkásképzés keretében elmélet igényes szakmák elsajátításához is modern környezetet biztosítunk. Közben fokozatosan növekszik az érettségit adó szakképzési formák aránya, lehetőség van szakmai át- és továbbképzésre (technikus képzés, a középiskolát végzettek szakképesítése, az elektronikai, valamint a rádió- és televízió- videotechnikai műszerész szakmákban.) Rövidebb időtartamú speciális át- és továbbképző tanfolyamok bonyolítását is vállaljuk. Mindezekhez a feladatokhoz megfelelő személyi- és tárgyi adottságokkal rendelkezünk. Négy szinten helyezkednek el a jól felszerelt tantermek, szertárak, tanműhelyek, a rádió-, televízió és műszerjavító tanszervíz. Nagy hangsúlyt kap a számítástechnika és a CNC programozás alapjainak elsajátítása. Kialakítottuk és jelentősen fejlesztettük a PCL oktatás és az ECDL (Európai Számítástechnikai Alkalmazás) akkreditált tanfolyami képzés feltételeit.
Ebben a tanévben helyeztük üzembe az újabb nyelvi laborunkat. A számítástechnikai hálózat gyakorlatilag minden fontos helyiségben képes tárolni és hozzáférhetővé tenni az iskola legalapvetőbb adatbázisát. Saját telepítésű iskolatelevíziónk és rádiónk működik, iskolaújság jelenik meg havonta. Mintegy 18 ezer kötetes könyvtárunk és 9 sportágat felölelő diáksportkörünk van. Zenekarunk klasszikus rockzenét és bluest játszik. Az informatikai, fénymásolási lehetőségeket tudatosan fejlesztjük.
A kulturális, művészeti és sportélet tanórán kívüli formáira is nagy figyelmet fordítunk. A különböző tanulmányi versenyeken szép eredményeket értünk el. A legjobb tanulóink és pedagógus munkatársaink számára minden tanévben kiadjuk a Wesselényi-díjakat. 1993-tól működik a Wesselényi Miklós Alapítvány, amely iskolánk tanulóifjúságának sokoldalú műveléséhez, neveléséhez kíván érdemi segítséget nyújtani.

Kulcsszavak:

Diák, Szakközépiskola, Iskola, Szakképzés, Tanár, Tanterem, Oktatás, Tanítás, Tankönyv, Képzések, Ipari elektronikai Technikus képzés, Mechanikai Muszerész képzés, Finommechanikai Technikus képzés

A Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

zsiga achilles
4 Csillagok

Isk

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon szeretem e iskolát, már 2. alkalommal járhatom a kilencedik osztályt. meg vagyok vele elégedve. szeretlek madarász néni!
Címkék: #iskola wmszki
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

zsiga achilles
5 Csillagok

-----

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem ez az iskola lesz a sikerem kulcsa lesz

Írjon véleményt a(z) Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Várna Utca 21
  1149  Budapest
 2. Őrnagy Utca 5-7
  1143  Budapest
 3. Pillangó Park 3-5.
  1149  Budapest
 4. Szörény Utca 2-4
  1087  Budapest
 5. Angol Utca 36.
  1149  Budapest
 6. Salgótarjáni út 53./B
  1101  Budapest