Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola, Budapest

2 Vélemények
Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola
Várna Utca 23
1149 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
(1) 220 8697
(1) 220 8695
(1) 363 6061
(1) 221 3729
(1) 220 8694
(1) 221 0001
(1) 221 3767
(1) 363 2622
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Iskolánk 54 éve várja mindazon fiatalokat, akik a műszaki pályát érzik magukhoz a legközelebb.


Cégleírás
Az iskola profiljában növekvő arányt kap a szakközépiskolai tagozaton az elektronikai alapképzés. Ugyanakkor a hagyományos szakmunkásképzés keretében elmélet igényes szakmák elsajátításához is modern környezetet biztosítunk. Közben fokozatosan növekszik az érettségit adó szakképzési formák aránya, lehetőség van szakmai át- és továbbképzésre (technikus képzés, a középiskolát végzettek szakképesítése, az elektronikai, valamint a rádió- és televízió- videotechnikai műszerész szakmákban.) Rövidebb időtartamú speciális át- és továbbképző tanfolyamok bonyolítását is vállaljuk. Mindezekhez a feladatokhoz megfelelő személyi- és tárgyi adottságokkal rendelkezünk. Négy szinten helyezkednek el a jól felszerelt tantermek, szertárak, tanműhelyek, a rádió-, televízió és műszerjavító tanszervíz. Nagy hangsúlyt kap a számítástechnika és a CNC programozás alapjainak elsajátítása. Kialakítottuk és jelentősen fejlesztettük a PCL oktatás és az ECDL (Európai Számítástechnikai Alkalmazás) akkreditált tanfolyami képzés feltételeit.
Ebben a tanévben helyeztük üzembe az újabb nyelvi laborunkat. A számítástechnikai hálózat gyakorlatilag minden fontos helyiségben képes tárolni és hozzáférhetővé tenni az iskola legalapvetőbb adatbázisát. Saját telepítésű iskolatelevíziónk és rádiónk működik, iskolaújság jelenik meg havonta. Mintegy 18 ezer kötetes könyvtárunk és 9 sportágat felölelő diáksportkörünk van. Zenekarunk klasszikus rockzenét és bluest játszik. Az informatikai, fénymásolási lehetőségeket tudatosan fejlesztjük.
A kulturális, művészeti és sportélet tanórán kívüli formáira is nagy figyelmet fordítunk. A különböző tanulmányi versenyeken szép eredményeket értünk el. A legjobb tanulóink és pedagógus munkatársaink számára minden tanévben kiadjuk a Wesselényi-díjakat. 1993-tól működik a Wesselényi Miklós Alapítvány, amely iskolánk tanulóifjúságának sokoldalú műveléséhez, neveléséhez kíván érdemi segítséget nyújtani.
Kulcsszavak:
Diák, Tanár, Szakközépiskola, Tanterem, Iskola, Szakképzés, Tanítás, Oktatás, Képzés, Tankönyv, Mechanikai Muszerész képzés, Ipari elektronikai Technikus képzés, Finommechanikai Technikus képzés
Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

zsiga achilles

Isk

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon szeretem e iskolát, már 2. alkalommal járhatom a kilencedik osztályt. meg vagyok vele elégedve. szeretlek madarász néni!

zsiga achilles

-----

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem ez az iskola lesz a sikerem kulcsa lesz

Írjon véleményt a(z) Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Angol Utca 36.
    1149  Budapest
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete