Zöld Kagyló Bt., Budapest

Zöld Kagyló Bt.
TEVE U. 12-14. 5.EM. 83-84.
1131 Budapest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Zöld Kagyló Bt. honlapja

Harmonia központ : test -lélek -szelem Professzionális Kinezológia Praktikum, Transzformációs Kineziológia, Transzperszonális Asztrológia, Transzperszonális Pszihológia, Energetikai Anatómia,

 1. About
 2. Gallery
 3. Tanfolyamok

Cégleírás
A Zöld Kagyló Bt 2001. decemberében alakult. Alapítói: Kapros Judith, Richolm Rita, Zdirko Zsuzsanna. Kialakítottunk egy kellemes kis "szigetet" a Római-parton ahol rohanó világunkban megpihenhetünk és élvezhetjük a felénk áradó nyugalmat, békét, kiegyensúlyozottságot és szeretetet. Fájdalommentes terápiáink mellett, nálunk a Zöld Kagylóban a kezelések nem pusztán a test fizikai terápiájára korlátozódnak, mi egyszerre foglalkozunk a test fizikai, mentális, emocionális és spirituális kezelésével. Célunk a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtése, helyreállítása és megtartása. Legfontosabbnak a kiváltó okok feltárását és feloldását tartjuk. A kezelések hatékonyságát az eredményeink igazolják. Várjuk mindazokat, akik a gyógymódok közül a holisztikus szemléletű terápiákat részesítik előnyben.
Szolgáltatásaink: Professzionális Kinezológia Praktikum Transzformációs Kineziológia Szépítő és Relaxációs masszás Chi Motion Terápia Biológiai Szemléletű fogászat és szájsebészet Shiatsu Oktatás Gyógytorna Cranio Sacral Terápia Energetikai anatómia TK Asztro / lélekasztrológia, ezotérikusasztrológia / Professzionális Kinezológia Praktikum: 1973-ban jelent meg a Touch for Health könyv, melyet Dr. John F. Thie állított össze laikusoknak. Ez a módszer a szervezet gyógyító erejét ébreszti fel az izom mozgásteszt segítségével. Ezt a módszert bárki használhatja. Dr. Bruce Dewe és felesége Joan Dewe, akik ezt megtanulták, és felismerték ennek a tudásnak a fontosságát. Létrehozták a PKP rendszert.
Kezdetben a Touch for Health 5. és 6. tanfolyamként oktatták. 1986-ban adták neki a Professzionális Kineziológia Praktikum nevet. A PKP-ben használt technikák többéves kutatómunka eredményei. A kutatás és fejlesztéss mind a mai napig folyik. Ebben a kineziológiában nem diagnosztizálunk és nem kezelünk diagnosztizált betegségeket. Nem mondjuk, hogy ˝Ne menj orvoshoz!˝ vagy ˝Ne szedd a gyógyszereket!˝ .
Kulcsszavak:
Természetgyógyászat, Kineziológiai Oktatás, Párterápia, Brain Gym, Pkp, Transzperszonális-Pszihológia, Test Szellem Balansz Coaching, Energetikai Anatómia, Tfh, Az Öröm Pszichológiája, Kineziológia Transzformációs, Transzperszonális Asztrológia
Szolgáltatási helyek
Budapest. Németország: Drezda, Waldbronn
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Német
Zöld Kagyló Bt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zöld Kagyló Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. BUDAPEST
  1132  Budapest
 2. Tahi utca 64 fszt 2
  1139  Budapest
 3. Váci Út 156
  1138  Budapest
 4. Jász U. 33-35.
  1135  Budapest
 5. Petneházy Utca 76/B.
  1135  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete