Zöld Kagyló Bt., Budapest

Cím:
Teve U. 12-14. 5.Em. 83-84.
Irányítószám/Település:
1131 Budapest
Mobile:
+36 20 982 75 87
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Harmonia központ : test -lélek -szelem Professzionális Kinezológia Praktikum, Transzformációs Kineziológia, Transzperszonális Asztrológia, Transzperszonális Pszihológia, Energetikai Anatómia,

Cégleírás
A Zöld Kagyló Bt 2001. decemberében alakult. Alapítói: Kapros Judith, Richolm Rita, Zdirko Zsuzsanna. Kialakítottunk egy kellemes kis "szigetet" a Római-parton ahol rohanó világunkban megpihenhetünk és élvezhetjük a felénk áradó nyugalmat, békét, kiegyensúlyozottságot és szeretetet. Fájdalommentes terápiáink mellett, nálunk a Zöld Kagylóban a kezelések nem pusztán a test fizikai terápiájára korlátozódnak, mi egyszerre foglalkozunk a test fizikai, mentális, emocionális és spirituális kezelésével. Célunk a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtése, helyreállítása és megtartása. Legfontosabbnak a kiváltó okok feltárását és feloldását tartjuk. A kezelések hatékonyságát az eredményeink igazolják. Várjuk mindazokat, akik a gyógymódok közül a holisztikus szemléletű terápiákat részesítik előnyben.
Szolgáltatásaink: Professzionális Kinezológia Praktikum Transzformációs Kineziológia Szépítő és Relaxációs masszás Chi Motion Terápia Biológiai Szemléletű fogászat és szájsebészet Shiatsu Oktatás Gyógytorna Cranio Sacral Terápia Energetikai anatómia TK Asztro / lélekasztrológia, ezotérikusasztrológia / Professzionális Kinezológia Praktikum: 1973-ban jelent meg a Touch for Health könyv, melyet Dr. John F. Thie állított össze laikusoknak. Ez a módszer a szervezet gyógyító erejét ébreszti fel az izom mozgásteszt segítségével. Ezt a módszert bárki használhatja. Dr. Bruce Dewe és felesége Joan Dewe, akik ezt megtanulták, és felismerték ennek a tudásnak a fontosságát. Létrehozták a PKP rendszert.
Kezdetben a Touch for Health 5. és 6. tanfolyamként oktatták. 1986-ban adták neki a Professzionális Kineziológia Praktikum nevet. A PKP-ben használt technikák többéves kutatómunka eredményei. A kutatás és fejlesztéss mind a mai napig folyik. Ebben a kineziológiában nem diagnosztizálunk és nem kezelünk diagnosztizált betegségeket. Nem mondjuk, hogy ˝Ne menj orvoshoz!˝ vagy ˝Ne szedd a gyógyszereket!˝ .

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zöld Kagyló Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 160 m
  Adatok
  Budapest
  1132  Budapest

 2. Távolság: 530 m
  Adatok
  Tahi Utca 64 Fszt 2
  1139  Budapest
 3. Váci út 156
  1138  Budapest

 4. Távolság: 950 m
  Adatok Services
  Jász U. 33-35.
  1135  Budapest
 5. Petneházy U. 76/B
  1135  Budapest

 6. Távolság: 1.08 km
  Adatok
  Révész U. 9. I/107.
  1138  Budapest