Z(s)eppelin Utazási Iroda, Szeged

3 Vélemények
Z(s)eppelin Utazási Iroda
Petőfi Sándor Sugárút 18.
6722 Szeged
Csongrád
(62) 426 084
(62) 424 048
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Szánjon rá néhány percet és nézelődjön ajánlataink között. Ha már volt utasunk, bízunk abban, hogy szívesen jön újra velünk autóbuszos és repülős utazásainkra. Ha még nem volt utasunk, ismerje meg milyen egy Z(s)EPPELIN kulturális körutazás. Hogy jó emlékekkel térjen haza, arra garancia a gazdag kulturális program, a szakszerű idegenvezetés, a biztonságos és kényelmes utazás. Keresse programjainkat az ország több száz utazási irodájában Partnereinknél, vagy kérje otthonába programfüzetünket! Autóbusz induláshoz és Ferihegyre vegye igénybe transzfer szolgáltatásunkat!


Cégleírás
0-24 ügyeleti telefonszám: (36) 209 430 080 . Vállalkozásunk gazdálkodása létrejötte óta nyereséges, melyet folyamatosan az üzletmenet fejlesztésére, szolgáltatás javítására fordítunk. Elmondhatjuk, hogy mára a Z(s)EPPELIN név mind külföldön, mind belföldön garancia úgy a fizetési kötelezettségek teljesítésében, a tisztességes üzleti partner kapcsolatokban, mint utasaink biztonságos utaztatásában.
Széleskörű kül- és belföldi partnerkapcsolataink számunkra a helyes üzleti elv bizonyosságát, utasaink számára a biztonságot garantálják. Éppen ezért fontos számunkra Utasaink véleménye, Partnereink szakmai ítélete.
Folyamatosan javítjuk szolgáltatásunk színvonalát, ezt a célt szolgálja az út végén alkalmazott. Az Ön véleménye felmérő lapunk is, melyet utasaink saját belátásuk szerint tölthetnek ki.
Kulcsszavak:
Turizmus, Utazási iroda, Utazásszervezés, Utaztatás, Utazásközvetítés, Utazástervezés, Körutazás, Félpanzió, Belföldi Utazás, Egzotikus Utak, Tenger, Úti Cél, Magyar Idegenvezetők, Zseppelin, Utasbiztosítás, Idegenvezetés, Csoportos Utak, Külföldi Utak, Körutazási Ajánlat, Egyéni Utak, Foglalási Díj, Túrista Csoport, Gyermekár, Strand Szolgáltatások, Útlemondási Biztosítás, Színvonalas szállodai Kínálat, Szálloda Csere, Belföldi Menetjegy értékesítés, Részszolgáltatások, Utzás, Idegenvezető, Városnézés, Akciós Repülőjegy, Előfoglalási akció, Repülőtéri Illeték, Vízum, Osztálykirándulás, Idegenforgalom, Iroda, Szobák, Utazási, Ellátás, Utak, Last minute, Előfoglalás, Erdei Iskolák szervezése
Z(s)eppelin Utazási Iroda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Seresne

Ez az én véleményem

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Most jöttem vissza Velence-Róma-Firenzei utról jó lett volna ha Rómába két idősebb vadidegennek nem franciaágyat adtak volna egy takaróval!

Miklós Antalné

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jó magam 2-szer jártam ilyen csoportos kiránduláson. Mindkét alkalommal igen pozitív a véleményem. A szegedi irodában nagyon kedves tájékoztatás , és fogadásban volt részem.Ha tehetem....) ezen irodánál fogok a továbbiakban is utat keresni vagy befizetni.Elégedett vagyok munkájukkal.Tisztelettel Miklós Antalné

miklós antalné

utas vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretném röviden értékelni a szep.17-tőlPrágai-hétvége utamat.A szervezés kimondottan jól sikerült akadály mentesen zajlott.Nagyon felkészült nagy tudású ember vezetésével töltöttünk el egy hétvégét. Élményekkel teli kellemes hétvége volt szállásunk kitűnő, program szintén.sok látni való és gyönyörű várost városokat, tekinthettünk meg.Nagyon kulturált intelligens utastársakkal.Köszönöm e szépemlékek szervezőinek és idegen vezetőnk munkáját. tisztelettel Miklós antalné
## szervezés utasvélemény
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Z(s)eppelin Utazási Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Petőfi S. Sgt. 7.
  6722  Szeged
 2. Petőfi S. Sgt. 7.
  6722  Szeged
 3. Szentháromság U. 15
  6722  Szeged
 4. Tisza Lajos Krt. 40.
  6720  Szeged
 5. Dugonics Tér 2.
  6722  Szeged
 6. Dugonics Tér 12
  6720  Szeged
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete