Z(s)eppelin Utazási Iroda, Szeged

Cím:
Feketesas Utca 16.
Irányítószám/Település:
6720 Szeged
Megye:
Csongrád
Telefon:
(62) 426 084
Fax:
(62) 424 048
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szánjon rá néhány percet és nézelődjön ajánlataink között. Ha már volt utasunk, bízunk abban, hogy szívesen jön újra velünk autóbuszos és repülős utazásainkra. Ha még nem volt utasunk, ismerje meg milyen egy Z(s)EPPELIN kulturális körutazás. Hogy jó emlékekkel térjen haza, arra garancia a gazdag kulturális program, a szakszerű idegenvezetés, a biztonságos és kényelmes utazás. Keresse programjainkat az ország több száz utazási irodájában Partnereinknél, vagy kérje otthonába programfüzetünket! Autóbusz induláshoz és Ferihegyre vegye igénybe transzfer szolgáltatásunkat!

Cégleírás
0-24 ügyeleti telefonszám: (36) 209 430 080 . Vállalkozásunk gazdálkodása létrejötte óta nyereséges, melyet folyamatosan az üzletmenet fejlesztésére, szolgáltatás javítására fordítunk. Elmondhatjuk, hogy mára a Z(s)EPPELIN név mind külföldön, mind belföldön garancia úgy a fizetési kötelezettségek teljesítésében, a tisztességes üzleti partner kapcsolatokban, mint utasaink biztonságos utaztatásában.
Széleskörű kül- és belföldi partnerkapcsolataink számunkra a helyes üzleti elv bizonyosságát, utasaink számára a biztonságot garantálják. Éppen ezért fontos számunkra Utasaink véleménye, Partnereink szakmai ítélete.
Folyamatosan javítjuk szolgáltatásunk színvonalát, ezt a célt szolgálja az út végén alkalmazott. Az Ön véleménye felmérő lapunk is, melyet utasaink saját belátásuk szerint tölthetnek ki.

Vélemények

Seresne
2 Csillagok

Ez az én véleményem

2010. szeptember 25.

Most jöttem vissza Velence-Róma-Firenzei utról jó lett volna ha Rómába két idősebb vadidegennek nem franciaágyat adtak volna egy takaróval!
Címkék: ## "római vakáció"Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Miklós Antalné
5 Csillagok

Vélemény

2009. október 7.

Jó magam 2-szer jártam ilyen csoportos kiránduláson. Mindkét alkalommal igen pozitív a véleményem. A szegedi irodában nagyon kedves tájékoztatás , és fogadásban volt részem.Ha tehetem....) ezen irodánál fogok a továbbiakban is utat keresni vagy befizetni.Elégedett vagyok munkájukkal.Tisztelettel Miklós Antalné
Címkék: ## vélemény# utasErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

miklós antalné
5 Csillagok

utas vélemény

2009. szeptember 21.

Szeretném röviden értékelni a szep.17-tőlPrágai-hétvége utamat.A szervezés kimondottan jól sikerült akadály mentesen zajlott.Nagyon felkészült nagy tudású ember vezetésével töltöttünk el egy hétvégét. Élményekkel teli kellemes hétvége volt szállásunk kitűnő, program szintén.sok látni való és gyönyörű várost városokat, tekinthettünk meg.Nagyon kulturált intelligens utastársakkal.Köszönöm e szépemlékek szervezőinek és idegen vezetőnk munkáját. tisztelettel Miklós antalné
Címkék: ## szervezés utasvéleményErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Z(s)eppelin Utazási Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Feketesas U. 19-21.
  6720  Szeged
 2. Kiss Menyhért Utca 2
  6720  Szeged

 3. Távolság: 90 m
  Adatok
  Kígyó Utca 3.
  6720  Szeged

 4. Távolság: 100 m
  Adatok
  Széchenyi Tér 15.
  6720  Szeged
 5. Kárász Utca 9.
  6720  Szeged
 6. Kárász U. 9.
  6720  Szeged