Zalai Fémépítő Kft., Pókaszepetk

Cégnév:
Zalai Fémépítő Kft.
Cím:
01057/6 Hrsz.
Irányítószám/Település:
8932 Pókaszepetk
Megye:
Zala
Telefon:
(92) 584 003
Fax:
(92) 584 002
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Fő tevékenységi területünk Zala megye, de szívesen öregbítjük cégeink jó hírét az ország egyéb régióiban is. Rendelkezünk Európai Uniós Osztrák, és Olasz kapcsolatokkal is.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Menedzsmentünk 1998-ban kezdte meg tevékenységét létrehozva a Zalaferr Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot, mely az építőipar területén megalapozta a 2001-ben létrehozott második cégünk a Zalai Fémépítő Kft. Későbbi sikereit. Mára a Zalaferr Bt. Egy sikeresen működő Rannila márkaképviselet.
Ebből adódóan a cég fő tevékenysége a kiváló finn tetőfedő, és épületburkoló Rannila termékek forgalmazása, és szerelése. De természetesen foglalkozik a cég kisebb épületlakatos termékek gyártásával szerelésével is, valamint vállalunk bérdaruzást a cég tulajdonában lévő autó daruval. Épületlakatos termékek gyártása, szerelése ideértve az egyedi saválló, és kovácsolt vas termékeket is.
Valamint épület, és csarnok vázszerkezetek gyártása, szerelése. Tetőfedés, és oldalfal burkolatok készítése Rannila, Pólmetál és Lindab lemez felhasználásával. De cégünk vállal komplett építőipari generál kivitelezést is.

Kulcsszavak:

Építőipar, Generálkivitelezés, Építőipari Generálkivitelezés, Csarnok, Épület, Burkolat, Acélszerkezet, Bádogos és Ácsmunka, Tetőfedő Anyagok, Cseréplemez, Tetőfedés, Daruzás, Épületlakatos, Gyártás, Eladás, Szerelés, Munka, Építőipari, Saválló, Kovácsolt

A Zalai Fémépítő Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zalai Fémépítő Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Külterület 01057/6 Hrsz.
  8932  Pókaszepetk
 2. Rákóczi Utca 8
  8924  Alsónemesapáti
 3. Vörösmarty Utca 2
  8790  Zalaszentgrót
 4. Virágzó Mező Utca 2./B
  8900  Zalaegerszeg
 5. Balatoni U 11
  8900  Zalaegerszeg
 6. Balatoni út 12.
  8900  Zalaegerszeg