Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Március 15. Tér 1
8420 Zirc
Veszprém
(88) 593 700
(88) 414 475
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala honlapja

Zirci Polgármesteri Hivatal Általános ügyfélfogadás: Hétfő 8 - 15 Kedd nincs ügyfélfogadás Szerda 8 - 15 Csütörtök nincs ügyfélfogadás Péntek 8 - 12 Polgármester minden hónap első szerda 8 - 15, 00 A Polgármesteri Hivatal feladata az önkormányzati döntések szakmai előkészítése, a döntések végrehajtásának szervezése és ellenőrzése valamint a jegyző hatáskörébe tartozó közigazgatási ügyek intézése.

 1. Gallery
 2. Impressum
 3. Látnivalók
 4. News
 5. Oktatás
 6. Pályázatok
 7. Szabályzatok
 8. Szállás
 9. Tájékoztató
 10. Vendégkönyv

Cégleírás
Zirc város a Magas-Bakony központja. A hegy fennsíkján, a Zirci-medencében helyezkedik el. Északon a Szesztra (nővérek) - hegy, nyugaton a Pintér-hegy, dél-nyugaton a Három-hegy határolja. A keleti irányú széltől a 20 hektáros Arborétum védi a települést. A Szesztra legmagasabb pontjáról a csodálatos panoráma központjában látható Zirc város sajátos elhelyezkedése, a változatos domborzati viszonyokhoz ma már egyre inkább illeszkedő lakóházak, közintézmények épületeinek együttes hatása. Feltűnően megragadó látvány a tengerszint felett pontosan 400 m magasan épített Ciszterci Apátság épületegyüttese. Megjegyzendő, hogy a Pintér-hegy Zirc várossal határos 20 hektáros részén készül a Verga Rt.
kivitelezésében az a tanösvény, amely az ember és erdő XXI. századi kapcsolatát tervezi fejleszteni. A Három-hegy vonulatában hármas tagoltság figyelhető meg, amelyekben felfedezhető egy-egy kiemelkedő pont, innen származtatható a földrajzi neve is. A középső hegyen állt a Reguly - kilátó, amelyet felelőtlen emberek annyira megrongáltak, hogy életveszélyessé vált és ezért le kellett bontani. A hegy előtti fennsíkon kerül sor évenként a ?BULI" rendezésére. Az új kilátó megépítését a BULI szervezői az 1990-es évek első felében megterveztették, de építése még várat magára.
Egyébként a kiáltó helyéről észak és keleti irányban is megkapó panorámában gyönyörködhet az odalátogató. A középső hegy tövében van a Kifolyós-kút, ahol friss forrásvízzel oldhatják szomjukat a Magas-Bakony turistái. A Hosszúréti Szabadidő Park-nak része a már megépített sportpálya és hozzá csatlakozó egyéb pályák (lovas pálya) és az ún. rendezvények szervezésére alkalmas füves terület. A Hosszúrétre épített MHSZ, a Reguly Antal Szakképző Iskola épületeivel összhangban funkcionálhatna a Szabadidő Park, amelynek tervei Zirc város részletes rendezési tervében szerepeltek.
Kulcsszavak:
Önkormányzat, Polgármesteri Hivatal, Jegyző, Ügyfélfogadás, Okmányiroda, Polgári védelem, Medence, Magas, Központ, Bakony, Városi Gyámhivatal, Önkormányzati iroda, Városüzemeltetési Osztály, Építésügyi Osztály, Szesztra, Pintér Hegy, Három Hegy, Apeh Ügyfélszolgálati iroda
Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. RADNÓTI U. 58.
  8415  Nagyesztergár
 2. Radnóti U. 58.
  8415  Nagyesztergár
 3. RADNÓTI ÚT 58.
  8415  Nagyesztergár
 4. VÁCI MIHÁLY U. 17.
  8414  Olaszfalu
 5. FŐ U. 43.
  8428  Borzavár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete