Zselic Autósiskola, Kaposvár

Zselic Autósiskola
BAROSS GÁBOR U. 18.
7400 Kaposvár
Somogy
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Zselic Autósiskola honlapja

A Zselic Autósiskola 2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy minőségi motor- és személygépkocsi vezetői képzést nyújtson Kaposváron és a környező településeken élők részére.
Iskolánk jelenleg motor- és személygépkocsi vezetés oktatással foglalkozik, de közeli terveink között szerepel a szolgáltatásaink további bővítése.
Számunkra az elégedett tanuló véleménye a legjobb reklám, aki szeretettel ajánlja iskolánkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek, ezért lehetőségeinkhez mérten igyekszünk rugalmas időbeosztással, korszerű eszközökkel és módszerekkel a legkülönbözőbb igényeknek, elvárásoknak is megfelelni.

 1. Gallery
 2. Impressum
 3. Prices
 4. Tanfolyamok

Cégleírás
Egy elmaradt szabály, egy kihagyott óra, beláthatatlan következményekkel járhat. Iskolánknál, mi mindent megteszünk azért, hogy Önök a legmagasabb szintű képzést kapják.

Kiváló oktatóprogramjaink és a korszerű eszközeink biztosítják, hogy a mai kor követelményeinek megfelelő tudást szerezhessenek.

Felkészítésükben segítségükre lesznek a kiválóan felkészült oktatóink.Remélem, hogy az iskolánk nyújtotta lehetőségek elnyerik tetszésüket és úgy döntenek, hogy nálunk szerzik meg a motorkerékpár és a gépjárművezetéshez szükséges ismereteiket. Mi tudjuk, hogy ez részünkről komoly felelősség, mivel a tudás megszerzése nemcsak a vizsgáig tart.
Hiszek abban, hogy az együttműködésünk eredményeként, Önök is örömüket fogják lelni a gépjárművezetésben és jó érzéssel gondolnak majd vissza a nálunk töltött időre.

Törekvéseink közé tartozik továbbá, hogy minél szélesebb körben ismertessük a biztonságos közlekedés témakörét, ezért előadássorozatok szervezését és lebonyolítását vállaljuk komplex szakmai anyagok elkészítésével, illetve gyakorlati megoldásokkal együtt.
Bővebb információ cégek, magánszemélyek, oktatási intézmények részére honlapunkon!

Tekintsék meg a honlapunkat, melyen számos hasznos információ található szolgáltatásainkról, aktuális tanfolyamainkról, árainkról, kedvezményeinkről, valamint a képzésről és a vizsgáztatásról és ha megnyeri tetszésüket, jelentkezzenek hozzánk!
Kulcsszavak:
Autósiskola, Jogosítvány, Gépjárművezetés, Oktatás, Motor és Személygépkocsi Vezetés
Szolgáltatási helyek
Kaposvár
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Zselic Autósiskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zselic Autósiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Bettina Király
Recepció

Üzenet küldése

06303985424

  Hasonló cégek a közelben

  1. Fő U. 45. 1/109.
   7400  Kaposvár
  2. Petőfi tér 4. 3.em.
   7400  Kaposvár
  3. Rippl-Rónai Tér 2
   7400  Kaposvár
  4. Damjanich U. 8-10.
   7400  Kaposvár
  5. Semmelweis U.5-7.
   7400  Kaposvár
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete