Zselic Autósiskola, Kaposvár

Cím:
Baross Gábor U. 18.
Irányítószám/Település:
7400 Kaposvár
Megye:
Somogy
Telefon:
(82) 310 277
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Zselic Autósiskola 2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy minőségi motor- és személygépkocsi vezetői képzést nyújtson Kaposváron és a környező településeken élők részére.
Iskolánk jelenleg motor- és személygépkocsi vezetés oktatással foglalkozik, de közeli terveink között szerepel a szolgáltatásaink további bővítése.
Számunkra az elégedett tanuló véleménye a legjobb reklám, aki szeretettel ajánlja iskolánkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek, ezért lehetőségeinkhez mérten igyekszünk rugalmas időbeosztással, korszerű eszközökkel és módszerekkel a legkülönbözőbb igényeknek, elvárásoknak is megfelelni.

Cégleírás
Egy elmaradt szabály, egy kihagyott óra, beláthatatlan következményekkel járhat. Iskolánknál, mi mindent megteszünk azért, hogy Önök a legmagasabb szintű képzést kapják.

Kiváló oktatóprogramjaink és a korszerű eszközeink biztosítják, hogy a mai kor követelményeinek megfelelő tudást szerezhessenek.

Felkészítésükben segítségükre lesznek a kiválóan felkészült oktatóink.Remélem, hogy az iskolánk nyújtotta lehetőségek elnyerik tetszésüket és úgy döntenek, hogy nálunk szerzik meg a motorkerékpár és a gépjárművezetéshez szükséges ismereteiket. Mi tudjuk, hogy ez részünkről komoly felelősség, mivel a tudás megszerzése nemcsak a vizsgáig tart.
Hiszek abban, hogy az együttműködésünk eredményeként, Önök is örömüket fogják lelni a gépjárművezetésben és jó érzéssel gondolnak majd vissza a nálunk töltött időre.

Törekvéseink közé tartozik továbbá, hogy minél szélesebb körben ismertessük a biztonságos közlekedés témakörét, ezért előadássorozatok szervezését és lebonyolítását vállaljuk komplex szakmai anyagok elkészítésével, illetve gyakorlati megoldásokkal együtt.
Bővebb információ cégek, magánszemélyek, oktatási intézmények részére honlapunkon!

Tekintsék meg a honlapunkat, melyen számos hasznos információ található szolgáltatásainkról, aktuális tanfolyamainkról, árainkról, kedvezményeinkről, valamint a képzésről és a vizsgáztatásról és ha megnyeri tetszésüket, jelentkezzenek hozzánk!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zselic Autósiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Utca 45
  7400  Kaposvár
 2. Rippl-Rónai Tér 2, 1/5
  7400  Kaposvár
 3. Damjanich U. 8-10
  7400  Kaposvár

 4. Távolság: 1.44 km
  Adatok
  Semmelweis U.5-7.
  7400  Kaposvár

 5. Távolság: 1.98 km
  Adatok
  Vásártéri U. 4/A
  7400  Kaposvár
 6. Petőfi Sándor Tér 4
  7400  Kaposvár