Zselic Autósiskola, Kaposvár

Zselic Autósiskola
Baross Gábor U. 18.
7400 Kaposvár
Somogy
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

A Zselic Autósiskola 2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy minőségi motor- és személygépkocsi vezetői képzést nyújtson Kaposváron és a környező településeken élők részére.
Iskolánk jelenleg motor- és személygépkocsi vezetés oktatással foglalkozik, de közeli terveink között szerepel a szolgáltatásaink további bővítése.
Számunkra az elégedett tanuló véleménye a legjobb reklám, aki szeretettel ajánlja iskolánkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek, ezért lehetőségeinkhez mérten igyekszünk rugalmas időbeosztással, korszerű eszközökkel és módszerekkel a legkülönbözőbb igényeknek, elvárásoknak is megfelelni.

 1. Gallery
 2. Impressum
 3. Prices
 4. Tanfolyamok

Cégleírás
Egy elmaradt szabály, egy kihagyott óra, beláthatatlan következményekkel járhat. Iskolánknál, mi mindent megteszünk azért, hogy Önök a legmagasabb szintű képzést kapják.

Kiváló oktatóprogramjaink és a korszerű eszközeink biztosítják, hogy a mai kor követelményeinek megfelelő tudást szerezhessenek.

Felkészítésükben segítségükre lesznek a kiválóan felkészült oktatóink.Remélem, hogy az iskolánk nyújtotta lehetőségek elnyerik tetszésüket és úgy döntenek, hogy nálunk szerzik meg a motorkerékpár és a gépjárművezetéshez szükséges ismereteiket. Mi tudjuk, hogy ez részünkről komoly felelősség, mivel a tudás megszerzése nemcsak a vizsgáig tart.
Hiszek abban, hogy az együttműködésünk eredményeként, Önök is örömüket fogják lelni a gépjárművezetésben és jó érzéssel gondolnak majd vissza a nálunk töltött időre.

Törekvéseink közé tartozik továbbá, hogy minél szélesebb körben ismertessük a biztonságos közlekedés témakörét, ezért előadássorozatok szervezését és lebonyolítását vállaljuk komplex szakmai anyagok elkészítésével, illetve gyakorlati megoldásokkal együtt.
Bővebb információ cégek, magánszemélyek, oktatási intézmények részére honlapunkon!

Tekintsék meg a honlapunkat, melyen számos hasznos információ található szolgáltatásainkról, aktuális tanfolyamainkról, árainkról, kedvezményeinkről, valamint a képzésről és a vizsgáztatásról és ha megnyeri tetszésüket, jelentkezzenek hozzánk!
Kulcsszavak:
Autósiskola, Jogosítvány, Gépjárművezetés, Oktatás, Motor és Személygépkocsi Vezetés
Szolgáltatási helyek
Kaposvár
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
A Zselic Autósiskola cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zselic Autósiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Bettina Király
Recepció

Üzenet küldése

06303985424


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Fő Utca 45
   7400  Kaposvár
  2. Petőfi Tér 4. 3.Em.
   7400  Kaposvár
  3. Rippl-Rónai Tér 2
   7400  Kaposvár
  4. Damjanich U. 8-10
   7400  Kaposvár
  5. Semmelweis U.5-7.
   7400  Kaposvár