Vélemények a következő cégről: Headshot Paintball

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Headshot Paintball ! Az egész csapat köszöni a tegnapi játékot, felejthetetlen élmény maradt mindenkinek. Köszönjük, a kedvezményeket és az ajándék mecset, már majdnem lelőttünk közületek egy embert :D. Remélem hamarosan találkozunk, de addig is HSP Forever :). Tihanyi Dániel !
#paintball hsp

Vita Csaba
-

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mai nap a Pince pályán nagyon király volt. Pálya remek, felszerelés remek, mindenkinek ajánlom!
#?

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Headshot Paintball. Nagyon szépen köszönjük a vasárnapi napot, egyszerűen és röviden fogalmazva nem szuper hanem fantasztikus volt. Nagyszerűen éreztük magunkat szuper volt a hangulat, és a felszerelés. Köszönjük szépen az ajándék mecset egy élmény volt veletek játszani ;). Röviden és tömören HEADSHOT PAINTBALL FOREVER :). Hamarosan újra találkozunk ebbe biztos vagyok ;). Tihanyi Dániel!
## paintball# headshot

PeLa
játék

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagy baráti társaságom van szerencsére és belük mentem el ide. Még sohasem játszottam, de kipróbáltam és beleszerettem :D Fantasztikus játék. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki! Nagyon szép helyen van. Igényesen kialakított pályák vannak, ami nagyon elnyerte a tetszésem. Az árak is nagyon jók, mert nem drága. Ezért többször lehet majd menni szórakozni. Legjobban az erdős (azt hiszem a speed pálya) tetszett a legjobban. Az ott dolgozók is nagyon kedvesek.
## szórakozás# játék# paintball

Árak

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Barátaimmal ki is próbáltuk, fantasztikus, ennyit tudok róla mondani, jó puskák, és nagyon jó árak!
## árak# paintball