Vélemények a következő cégről: Kartago Tours BUDAPEST VI. KERÜLET

utazás

, more than 2 years ago

Utazás előtt sok rosszat halottam, eléggé tartottam attól ami várhat ránk. Kellemesen csalódtam , aránylag minden rendben volt. A repülő időben indult mindkét idő pontban.A Hilton Long Beach 4x szálloda ennek teljesen megfelelt.Egy gond volt, hogy 8nap 7 éjszakánál utolsó nap délben minden szolgáltatás megszünt.A repülő este 23,55 indult vissza.Szobát lehetett ráfüzetéssel hosszabítani 18 óráig addig meghosszabodott az AI ellátás is. Egyébként fakultatív kirándulások nagyon jók voltak.
## egyiptom

Nyaralás

, more than 2 years ago

Kb. 2 hete értünk haza Sousseból, nagyon élveztük!A kartago tours MINDEN "igényünket"kielégítette! Ők a legjobbak!!!
## kartago tours

Kartago tours!!!

, more than 2 years ago

Tunéziába voltam a(kartago)-val és nagyo jó.Idénis velök akkarok menni!Csakk alyánlani tudom mindenkinék.
Kartago tours!!!Kartago tours!!!Kartago tours!!!
## mzs

emlékezetes utazások

, more than 2 years ago

Üdv mindenkinek! 5 alkalommal utaztunk a Kartagoval! Csak ajálani tudom mindenkinek!
## orchidea

Kartago Tours

, more than 2 years ago

Idén nyáron a Kartago Tourssal voltunk nyaralni Tunéziában. Annak ellenére hogy last minute út volt minden kívánságunkat teljesíteni tudták. Az ügyintéző hölgy nagyon kedves és felkészült volt, semmiben nem túlzott. Kint magyarul nagyon jól beszélő idegenvezető várt minket és nagyon sok lehetőségünk volt fakultatív programokon részt venni.
## utazás tunézia nyaralás

Kartago

, more than 2 years ago

Ez a legjobb utazási iroda magyarországon véleményem szerint. Már 3 éve velük utazgatunk. Mikor rájuk találtam kicsit csalókának tűntek az árak az 5 csillagos szállodákért, de az első utazás után teljesen megváltozott a véleményem az irodáról. Jövőre is velük utazom. Olcsó, jó és biztonságos!
## utazás# kényelem# szolgáltatás# kartago tours

Kartago Tours

, more than 2 years ago

Ezidáig kétszer utaztunk párommal a Kartago Tours által, de mind a kétszer maximálisan elégedettek voltunk velük. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jövőre ha nyaralást tervezünk, újra rajtuk keresztül fogunk menni kirándulni.
## szolgáltatás# kartago tours# utazás iroda

Kartago Tours

, more than 2 years ago

Eddigi összes utazásunkat a Kartago Toursnál fizettük be. Minden évben tudnak újat nyújtani és eddig sosem volt semmi kifogásunk. Mindíg a vevő kedvébe járnak mindent elintéztek amit óhajtottunk. A kiközvetített idegenvezetőik is nagyon rendesek, odafigyeltek ránk nem úgy mint sok helyen! Ajánlom mindenkinek!
## utazás# iroda# szolgáltatás# kartago tours