Vélemények a következő cégről: Kontra-Madarasi Lakás

Újfenn Abádszalók

, more than 2 years ago

Már régóta járunk Abádszalókra, de mióta megtaláltuk ezt a helyet, mindig ide járunk vissza. Kicsit szunnyadni látszott a város, de már az idén nagyokat buliztunk. A szállás nagyon tuti, a tulajdonosok kedvesek és segítőkészek! Köszönjük a nyarat!
#Legjobb szállás

Nagy buli

, more than 2 years ago

Haverokkal összedugtuk a fejünket, hogy hol csapjuk el 2012 utolsó napját. Eldöntöttük, megnézzük a híres Tisza-tavat télen is. Ilyenkor nehéz szálláshelyet találni Abádszalókon, látszik a község a nyárra orientálódik. Majd ráakadtunk erre a helyre, amin egy telefonbeszélgetés után sikerült is megegyeznünk a tulajjal. Hatalmas volt a buli, átmúlattuk az óévet. Nem volt hideg a szálláson, pedig attól féltünk cudarul megfázunk. Kellemes csalódás volt az egész. Nagyon jól éreztük magunkat, ezért is írom ide a véleményem, ajánlom másnak is a helyet! Remélem az idén is...
#buli#party#pezsgés

Ottalvós buli

, more than 2 years ago

Abádszalókon nyaraltunk tavaly, a parton elég rossz élmény ért minket, mert az őrök kellemetlen dolgokat tettek szerintünk. Másnap úgy döntöttünk, ottalvós bulit rendezünk a szálláshelyen, ez legalább élmény volt. A házigazda értelemszerűen elmagyarázta, hogy a mi érdekünk is, hogy átkutatnak minket, mert ezzel biztosítják a mi testi épségünket. Következő estét a diszkóba töltöttük és nagyot buliztunk. Tényleg, máshol nem tapasztalt kötekedésmentes éjszaka volt. Ajánlani tudom a helyet és a szállást is!
#Abádszalók#sör#pálinka

Ez valóban nagyszerű hely!

, more than 2 years ago

Elmentünk egy hétre nyaralni. A szállásadók nagyon kedves emberek voltak, főleg a két kisfiú. A család igyekezett mindenben helytállni, hogy jól érezzük magunkat. Sütöttek nekünk tárcsalapon, ami annyira finom volt, hogy még soha nem ettem ennyire finoman elkészített húst. Csináltak nekünk óriás palacsintát, főztek marhapörköltet... Nagy élményekkel gazdagodtunk, kellemesen éreztük magunkat. Szeretnénk jövőre is oda menni! Én mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ez valóban nagyszerű hely!Ez valóban nagyszerű hely!Ez valóban nagyszerű hely!
#Főzés#sütés#pihenés

Itt nyaraltam

, more than 2 years ago

A szállásadók tényleg kedvesek, a hely gyönyörű, látszik a hely gondozása és a sok évi munkájuk. Nagyon jól éreztük magunkat, oly annyira, hogy sokszor még a partra sem volt kedvünk elmenni. Jókat sütöttünk, főztünk és buliztunk. Örülök, hogy ezt a szálláshelyet választottuk.
#Abádszalók#strand#szállás#szoba

Nyaralás

, more than 2 years ago

Ez a szálláshely gyönyörű! Szépen burkolt udvar várt minket, mikor odaértünk. Teljesen kényelmes volt a tetőtér, hatalmas helyiségekkel. Lent hatalmas filagória kerti tűzhely volt. Az udvar gondosan ápolt, egy élmény volt. A háziak nagyon barátságosak voltak, s minden kívánságunkat teljesítették. Legközelebb is ide megyünk.
#Abádszalók#szálláshely