Vélemények a következő cégről: Oriflame - Aniori Team

Böbcsi
Tavaszi megújúlás az Oriflame-mél

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szuper, hogy az Oriflame-nél fitness dolgokat is beszerezhetek már! Eddig nem tudtam rávenni magam ,hogy pl ugrálókötelet vegyek, de ha már ez is van a katalógusban, akkor rászántam magam! Persze ezek csak kiegészítésként vannak, a mindennapi bőrápolásomat megoldom az Oriflame E-collagen családdal melyek nagyon beváltak számomra!Ajánlottam az Avonos barátnőmnek is...már próbálgatja!
## oriflame# wellness# sportszer# bőrápolás# tavasz

Kiss Ann
Oriflame olívás tusoló

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ujabb kedvenccel bővült az Oriflame termékpalettám! Az Olívás testápoló család nagyon jól bevált, főleg az Oriflame olívás tusoló a kedvencem, mely egyben testradírként is szolgál! Nem hivalkodó az illata, így bármilyen parfümöt tudok utána használni!
## sampon# testápoló# oriflame tusfürdő# olíva# oriflame olívás család

Julcsi
ORIFLAME - SwedishSpa algás szérum

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kaptam egy ajánlatot, hogy próbáljam ki az Oriflame algás szérumát, nem bántam meg! Nagyon jó! Fantasztikus üde lett tőle a bőröm! Keresd meg Anikót hátha neked is tud ajánlani valamit! :)
ORIFLAME - SwedishSpa algás szérum
## kozmetikum# természetes# bőrápolás# oriflame szérum# oriflame arcápolás# algás kozmetikum# oriflame katalógus

Tibicsino
Oriflame termékek

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mint férfi csak ajánlani tudom az Oriflame termékeit! Nem godnoltam volna, hogy itt ennyi mindent megtalálok! Nem kell bemennem a boltba vásárolni, törzsvásárló kártyával rendelkező tagként ingyen is hozzájuthatok saját cuccaimhoz! Férfi társaimnak csak ajánlani tudom az Oriflame illatait, mióta ezeket használom, döngicsélnek a nők körülöttem! Hálás vagyok, hogy megismerhettem a lehetőséget!
Oriflame termékek
## oriflame# oriflame vélemény# oriflame férfi termékek# oriflame férfi illat# férfi testápolás# borotválkozás utáni balzsam# oriflame ajánlás

Oriflame

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Imádom az Oriflame termékeket, kedvenceim a testápolók, ott is a Silk & Cashmere Body Cream. Kicsit macerás rendelgetni, nem csak úgy bemenni az üzletbe, de most már végre van egy barátnőm, aki ezzel foglalkozik, most kezdte. Végre kényelmesen vásárolhtok nála, mert van készlete. Olyan, mint egy Oriflame bolt: http://sites.google.com/site/lonamosolya/
Oriflame
## szépség# oriflame termékek# lona mosolya