Vélemények a következő cégről: Oriflame - Aniori Team

Kiss Ann
Oriflame Amethyst Fatale

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szeretem az Oriflame termékeket! Kedvencem az Amethyst Fatale Parfüm, melyhez most nagyon akciosan jutottam hozzá! Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a mély, és kicsit fűászeres illatokat! Köszönöm Anikónak, hogy megismertette velem, a többi Oriflame termékkel együtt! Érdemes mindent kipróbálni! Amíg ezt nem tettem, nem tudtam véleményt mondani sem!
Oriflame Amethyst Fatale
## oriflame termékek# kipróbálás# oriflame vélemény# oriflame parfüm

Oriflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyszer netezés közbe a teszvesz oldalon lettem figyelmes,hogy én is tag lehetnék az Oriflamenél.Jelentkeztem is tagnak,majd egyre többet vásároltam,de egyre kevesebb időm van a munkahelyem miatt.Nem jutok el egyszerűen sehová,hogy elmenjek a termékekért.Sajnos mostmár pár hónapja nem tudtam vásárolni.Igaz,hogy az árai magasabbak,de a termékeikkel meg vagyok elégedve.Nagyon szép csomagolása van a termékeiknek.Mostmár Oriflame termékeket is csak az interneten vásárolok,ha valaki foglalkozik vele.Édesanyám igazából drágának találja és emiatt nem vásárol sűrűn az oriflametől,de nem sűrűn.
## szépségápolás;parfüm;kozmetikum

oriflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Évek óta használom a termékeit, mindennel elégedett vagyok mert jó áron lehet hozzájuk jutni, sosem volt problémám a szállítással kapcsolatban, mindig vannak akciók. Ajánlom mindenkinek, vannak testápoló,parfüm, arcápoló, testápoló, smin, kozmetikai és egyéb termékei, mindenki megtalálja a bőrének és igényeinek megfelelőt.
## oriflame kozmatikumok testápolás smink

Oriflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

3. éve vagyok szépségtanácsadó. Nagyon szeretem az oriflames termékeket, legjobban a parfümöket. Sajnos akciós termékeknél sokszor nem jön meg a rendelt áru, mert már elfogy az elő pár napban. De ezen felül nagyon meg vagyok elégedve velük.
## parfüm szépség testápolás

Oroflame Hungari Kft.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kb. 13 éve rendeltem tőlük először. Sok terméket kipróbáltam és ami bevált azt azóta is használom. Jelenleg a nagyobbik lányom is szokott rendelni tőlűk és van amikor ajándékba is Oriflame terméket kapok. A krémeket szeretem a legjobban. Sajnos a a samponok és balzsamok nálam nem jönnek be.
## szépségápolás# kozmetika# hajápolás# arcápolás

Kozmetika

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A tanácsadóik szolgálatkészek és kedvesek, és bár kipróbáltam igen sok mindent, nálam nemigen váltak be. Allergiás tüneteim lettek, holott semmiféle allergiám nincs, szerencsére, strapabíró a bőröm. A kiegészítőik egészen tetszetősek.
## smink# katalógus# kozmetika

Csengőné Máté Zsuzsa
Riflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sokat vásárolok az Oriflame-től mert az árai a földön járnak és nagyon jó minőségű termékeik vannnak. Én a parfümjeit imádom és nagyon sok bőrápolóját is használom.
## ajándék# illatszer# katalógus

Oriflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jó minőség, bár csak egyszer volt alkalmam rendelni, de ha lenne rá lehetőségem akkor most is élnék vele. Megéri az árát az adott termék. Nekem bevált.
## ápolás# szépség# kozmetika

Oriflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én az Oriflame-s termékeket nagyon szeretem, szerintem minőségben messze felülmúlják az Avon termékekét. A Giordani termékeket szeretem a legjobban, a kedvenc parfümöm is a Giordani Gold és a White. Ha valaki Pécsett keresne Oriflame-s tanácsadót, nyugodtan keressen fel, az adatlapomon megtalálja az emailcímem!
## üzlet# szépségápolás# oriflame

Edu
Oriflame

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én egy kicsit drágának tartom a termékeiket, igazából egy olyan van, amit rendszeresen megveszek. A parfümök illata gyorsan elillan, a krémek és smink cuccok nagyon jók.
## ékszer# illatszer# smink# testápolás