Vélemények a következő cégről: Oriflame - Aniori Team

Rendelés

, more than 2 years ago

Én szoktam rendelni, és meg is kapok mindent! Érhetetlen ez a rosszindulat, mely egyes emberekben lakozik... hát igen, csak azt tudom mondani, hogy "döglött kutyába sosem rúgtak még"...
#oriflame rendelés

Böbcsi
Oriflame Divine Sensual parfüm

, more than 2 years ago

Nagyon szuper ez az Oriflame illat! amióta lehet kapni a kedvencem! Télen nyáron tudom használni, igazi vibráló parfüm!
## oriflame parfüm

Tetszik!

, more than 2 years ago

Nagyon Bejött ez az Illat! :))
## flamboyant

Kiss Ann
Oriflame ajándékok - karácsonyra is

, more than 2 years ago

Nagyon jó az Oriflame új kezdeményezése! Ha regisztrálok szépségtanácsadónak, vagy törzsvásárlónak, és 6 katalóguson keresztül folyamatosan rendelek valamit, összesen kb 28500ft értékű ajándékhoz juthatok hozzá! Jó hogy ezt karácsony előtt találták ki, igy egy csomó ajándékkal gazdagodhatok, plusz még olcsóbban is juthatok a termékekhez! Meg van oldva az ajándékozási dilemma! Ajánlom mindenkinek nézze meg a lehetőséget, főleg, akinek már sok kedvenc Oriflame terméke van, de még sose szerezte be olcsóbban!
## ajándék# karácsony# oriflame katalógus# orilame# oriflame rendelés# szépségtanácsadó

Mesés Orifalme Mirage parfüm

, more than 2 years ago

Újra egy slágergyanús illat, mely a kedvencem lesz! Szenvedélyes, fűszeres! Igazi alakítás, mesés, varázs! Ez az Oriflame Mirage parfümje, mindenkinek ajánlom!
Mesés Orifalme Mirage parfüm
## parfüm# oriflame# új illat# mirage

Böbcsi
Tavaszi megújúlás az Oriflame-mél

, more than 2 years ago

Nagyon szuper, hogy az Oriflame-nél fitness dolgokat is beszerezhetek már! Eddig nem tudtam rávenni magam ,hogy pl ugrálókötelet vegyek, de ha már ez is van a katalógusban, akkor rászántam magam! Persze ezek csak kiegészítésként vannak, a mindennapi bőrápolásomat megoldom az Oriflame E-collagen családdal melyek nagyon beváltak számomra!Ajánlottam az Avonos barátnőmnek is...már próbálgatja!
## oriflame# wellness# sportszer# bőrápolás# tavasz

Kiss Ann
Oriflame olívás tusoló

, more than 2 years ago

Ujabb kedvenccel bővült az Oriflame termékpalettám! Az Olívás testápoló család nagyon jól bevált, főleg az Oriflame olívás tusoló a kedvencem, mely egyben testradírként is szolgál! Nem hivalkodó az illata, így bármilyen parfümöt tudok utána használni!
## sampon# testápoló# oriflame tusfürdő# olíva# oriflame olívás család

ORIFLAME - SwedishSpa algás szérum

, more than 2 years ago

Kaptam egy ajánlatot, hogy próbáljam ki az Oriflame algás szérumát, nem bántam meg! Nagyon jó! Fantasztikus üde lett tőle a bőröm! Keresd meg Anikót hátha neked is tud ajánlani valamit! :)
ORIFLAME - SwedishSpa algás szérum
## kozmetikum# természetes# bőrápolás# oriflame szérum# oriflame arcápolás# algás kozmetikum# oriflame katalógus

Oriflame termékek

, more than 2 years ago

Mint férfi csak ajánlani tudom az Oriflame termékeit! Nem godnoltam volna, hogy itt ennyi mindent megtalálok! Nem kell bemennem a boltba vásárolni, törzsvásárló kártyával rendelkező tagként ingyen is hozzájuthatok saját cuccaimhoz! Férfi társaimnak csak ajánlani tudom az Oriflame illatait, mióta ezeket használom, döngicsélnek a nők körülöttem! Hálás vagyok, hogy megismerhettem a lehetőséget!
Oriflame termékek
## oriflame# oriflame vélemény# oriflame férfi termékek# oriflame férfi illat# férfi testápolás# borotválkozás utáni balzsam# oriflame ajánlás

Oriflame

, more than 2 years ago

Imádom az Oriflame termékeket, kedvenceim a testápolók, ott is a Silk & Cashmere Body Cream. Kicsit macerás rendelgetni, nem csak úgy bemenni az üzletbe, de most már végre van egy barátnőm, aki ezzel foglalkozik, most kezdte. Végre kényelmesen vásárolhtok nála, mert van készlete. Olyan, mint egy Oriflame bolt: http://sites.google.com/site/lonamosolya/
Oriflame
## szépség# oriflame termékek# lona mosolya

  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 8