Vélemények a következő cégről: PatikaPlus Gyógyszertár

, több mint 2 évvel ezelőtt

Új év sajnos rossz tapasztalat! Idős édesanyámnak vásároltam Phenylbutazon kenőcsöt 2.265ft. Sajnos a kórházba érve derült ki Canesten kenőcsre lett volna szükség. Vissza a gyógyszertárba kértem a hölgyet legyen kedves cserélje ki! Majd mondta nem vehetik vissza erre én csak cserét szeretnék kérni! Azt sem lehet. Kértem a vezetőt aki már előtte közbeszólt nem vehetik vissza! Úgy gondolom csak jó indulaton múlik,h egy kisnyugdíjas idős asszonyt akinek sok a 2.265ft!! Ki lehetett volna cserélni a kenőcsöt! Undorító a vezető viselkedése kérdeztem hol találom a vásárlók könyvét? Erre azt mondta beírhatok de úgy is ő fogja megválaszolni. Ide többé soha nem jövünk! Annyit szeretnék kívánni a T. Vezető úrnak egyszer kerüljön hasonló helyzetbe. Minimál nyugdíjjal! Ezt a gyógyszertárat nem ajánlóm senkinek! Vásárlók könyvébe végül beírtam!

Renáta Szabó

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szándékomban állt rendelni, de a regisztrációig sem jutottam el, mert egyetlen biztonsági kódot sem fogad el.... Sajnálatos, hogy ilyen hiba miatt veszítik el azokat a vevőket akik 10 ezrekért vásárolnának.

hiba

, több mint 2 évvel ezelőtt

Itt írok, mert még az írjon nekünk linken keresztül sem tudtam elküldeni amit szerettem volna, mert egyszer sem fogadta el a biztonsági kódot!
A problémám az lenne, hogy:

Szoktak Önöktől vásárolni interneten keresztül? Nekem nem sikerült még rájönnöm hogyan lehetséges. Egyedül a bal oldalon futkosó akciós termékeket tudom a kosárba tenni. Esetleg utána néznének a hibának? A termékek környékén sem látható az a bizonyos "veszek belőle" felirat.

Újpest Városkapu Gyógyszertár

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon megörültem, amikor a Váci úti Tescoben megnyitott ez a patika, mert elég sűrűn járunk oda vásárolni. Szeretek idejárni, mert nagyon aranyos és készséges eladók vannak. Annak külön örülök, hogy akció is van folyamatosan náluk. Pld. 3 db recept után 300,-Ft-ot levonnak a fizetendő összegből.
## gyógyszertár# kozmetikum# patika# kötszere
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gyógyszertár

, több mint 2 évvel ezelőtt

Többször jártam már ebben a gyógyszertárban, az eladók nagyon készségesek :) Itt szoktam beszerezni, amit az orvos felír, illetve a különböző vitaminokat! És még egy jó előnye, hogy bankkártyával is tudok fizetni, nemcsak készpénzzel!
## gyógyszertár# gyógyszer# patika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése