Vélemények a következő cégről: Pirik Autószerviz

Suzuki 1,3

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kedves olvasó
Rövid történetem---Pirik Attilával----
Van egy Suzukim amit munkához használok, valami elromlott a járgányban nevezetesen kihagyott a motor és legvégül már be sem indult.
Előzőekben egy már megszűnt délpesti független szervizben majd azt követően egy márkaszervizben keresték a hibát (műszerrel) de egyszerűen nem találták, majd azt követően egy másik műhelyben a mester az injektor hibáját vélte felfedezni egy karburátoros autónál!!! Na aztán a járgány megállt. Hétvége... a kocsi hétfőn kell hova fussak... A feleségem a neten találta meg a Pirik Autószervizt, elvittem a kocsit a szerelő meghallgatta a hiba jelenségek felsorolását, majd a kocsi sikertelen indítása után megtalálta a hiba forrását amivel más nem bírt.
Egyszerűen a gyújtáselosztót kellet cserélni. Az árat előre megmondta mibe kerül a munka, megcsinálta az autót. Szerintem jó arc a mester barátságos. Legközelebb is hozzá viszem a járgányt az már biztos.
Minden jót kívánok, üdvözlettel
Kovács Robi

autó

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sajnos ,nekem is volt szerencsém találkozni vele. a szerelést azzal kezdi, hogy előleget kér, amit papírral nem igazol! Minden problémát úgy állít be hogy azért horribilis összeget tudjon elkérni. A szerelést húzza, halasztja,majd mikor meglesz , tájékoztat hogy sajnos az előre megbeszélt összeg, az előre nem látott okok miatt a duplájára változott. az autót addig nem adja oda, amíg az összeget ki nem fizeted! A munkája egy nagy sz.....! ... Ha végül kifizeted az összeget,mert szükséged van az autóra, kénytelen vagy kifizetni, akkor persze vagy nem ad számlát, vagy jóval kisebb összegről állít ki. Én csak azt tanácsolom, mindenki messze kerülje el!! ...

Pirik Attila

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én is csatlakozok az előttem szólókhoz. Sajnos én is megismertem a "mestert". Sajnos karácsonykor hibásodott meg az autóm, így a szervizek zárva tartása miatt nála kötöttem ki. Adagolóhibát állapított meg, melyet kiszerelt és ÉN gyalog vittem el a hivatalos Bosch szervizbe, ahol felújították, bevizsgálták. Az adagoló visszaszerelése a "mester" emberre várt. Amelyet elvégzett 260 ezer forintért, oly módon, hogy egy réz alátétje sem volt, amiért engem küldött vissza a Bosch szervizbe! A beszerelése olyan jól sikerült, hogy az autó 50km után leállt... A Ford hivatalos műszaki hiba megállapítása során ismét adagoló hibát jelzett, ezután elvittem a kocsit a Bosch szervizbe, ahol a kocsimban megállapították a szakszerűtlen összeszerelést az adagolónak(pl. ékszíjam is ledarálódott ennek következtében). Az ember nem végezte el a garanciális javítást (amit megígért), még ő volt felháborodva, a nonstop táblát nyugodt szívvel levehetné ( vagy azért nem dolgozott a kocsimon, mert a gyerekéért ment iskolába, vagy épp készült a hajós vizsgájára..).
Ez az ember brutális árakkal dolgozik, és nagyon rosszul!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Az a baj, hogy mindannyian csak panaszkodunk. Miért nem fogunk össze az ilyen ember ellen és jelentjük fel a kamaránál és a fogyasztóvédelemnél! Ha többen lennénk, és nem csak egy ember jelenti fel, akkor még kártérítést is követelhetnénk. Engem 180000ft összeggel nyúlt le úgy , hogy egy használt, sz.r alkatrészt tett be, 2nap után ismét elromlott. Nekem azt mondta hogy új alkatrész és ezért ilyen drága, de a márkaszerviz megállapította hogy egy bontott, használt alkatrész volt. ...
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Békéltető testülethez fordultunk. Személyes levélre nem reagált, várjuk a tárgyalás időpontját.

lerobbanás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Lerobbantam, este volt, csak ő volt elérhető a közelben, sajnos belementem, hogy néhány dolgot megcsináljon:
olajcsere (shell-re, mert rábeszélt)
vízpumpa + termosztát + ékszíj
mindez 130k-ért, másnap délután négyre az ígéret szerint.

Az olajcsere indoka két dolog volt a mester úr szerint: kevés volt az olaj és csúnya volt a motor hangja.
Napokkal később esett le, hogy lerobbanás után az első dolgom az olajszint ellenőrzése volt és rendben volt. Ez kapásból 30k tisztán felesleges dolog, amit kifizettem neki.

Másnap 4-re természetesen nem volt kész az autó, este fél 10-kor tudtam lelépni.
Az olajat a megkérdezésem nélkül másmilyenre cserélte, mert nem volt a raktárban shell. Pedig rábeszélt, hogy azért jó a shell, mert minden shell benzinkúton lehet pótolni, ha kell. Ehelyett lett comma, amire magyar nyelvű találat sincs...

Számlát nekem sem adott, adózni nem szeret.
Semmi jót nem tudok neki kívánni.
Külön öröm volt, hogy másnap vihettem megint szervízbe a kocsit, mert a termosztát környékén némi összeszerelési baki történt.
Hazaérni sem volt egyszerű...

Gábor Mihály
PIRIK AUTÓSZERVIZ

, több mint 2 évvel ezelőtt


Lekezelő stílusú, .......... szerelő. Dupla áron dolgozik, a hibamegállapításért 10e- Ft-t számolt fel. Számlát nem ad, csak ha az eleve magas árat megtoldjuk 27%-kal. Körülbelül kétszer annyiba kerül nála minden, mint normális helyeken. Nem végzi el időre azt, amit megígér.
#kerüljétek el messziről
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Pirik autószerviz

, több mint 2 évvel ezelőtt

Senki ne menjen hozzá! Nem ért a szakmához, ELŐRE kérte a pénzt (amit szerencsére nem adtam oda). Úgy állapította meg az árat, hogy előtte rá sem nézett az autóra (mert ő "profi"). Akkor kellett volna rögtön megfordulnom, csak sajnos kiszolgáltatott helyzetemben reménykedtem, hogy a rossz benyomás ellenére talán tud segíteni. Hát nem.

39 000 ezer forintot szeretett volna 10 perc munkáért, (mint pár nappal egy rendes szerelőnél kiderült, semmi köze nem volt a megoldáshoz). Ennek ellenére kifizettem egy részét, és kértem számlát (legalább fizessen adót). Adott. Sajnos nem néztem meg, csak otthon. Nem a "munkát" számlázta ki, hanem két olyan terméket, amit nem használt, 0% ÁFA kulccsal.

Én be......., de hátha valaki elolvassa ezt, és távolról elkerüli a "mestert".

......... nem ért a szakmához és ráadásul még bunkó is. Gyanítom, hogy "TOTO FUTÁR" ő maga.

A szomorú, hogy a kb 10 éves fia ott áll mellette, s tanulja az apja szakmáját. A lehúzást.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Az a baj, hogy mindannyian csak panaszkodunk. Miért nem fogunk össze az ilyen ember ellen és jelentjük fel a kamaránál és a fogyasztóvédelemnél! Ha többen lennénk, és nem csak egy ember jelenti fel, akkor még kártérítést is követelhetnénk. Engem 180000ft összeggel nyúlt le úgy , hogy egy használt, szar alkatrészt tett be, 2nap után ismét elromlott. Nekem azt mondta hogy új alkatrész és ezért ilyen drága, de a márkaszerviz megállapította hogy egy bontott, használt alkatrész volt. Ha valaki csatlakozna hogy fellépjünk az ilyen csaló ellen , akkor itt jelezze és megbeszélünk egy közös találkozót.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Ha meglesz a Békéltető testületnél az időpont, akkor várjuk a többiek csatlakozását. Ha egyszerre többen fordulunk oda, akkor biztosan lesz eredmény!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

ha megvan az időpont ,természetesen csatlakoznánk.! Jó páran vagyunk,akiket megkopasztott. Volt akinek volt már békéltetője,de nem ért vele semmit. De most talán elérhetünk valamit!

olajcsere

, több mint 2 évvel ezelőtt

üdv én egy oljcserét kértem és össze vissza beszélt hogy még ez is meg az is vele jár . Elkért egy szimpla olajcseréért 5 l olajnál 56 ezer forintot egy 1,3 fiestába. Mert hogy higgyem el mert ő MESTER. Ja de a szervo és hűtőfolyadékot le sem sz... Hogy minimum alatt van. Egy pénzéhes okoskodo semmi más ,senkinek sem ajánlom. A fékolajcserét is felajánlotta potom 25 ezerért. Ja az olaj literéért 5500 at kért ami amugy 2500mindenhol + munkadijat. Soha soha senki NE MENJEN HOZZ?!!!!!!!!!! Ja és 150 km után kivillant a motorhiba lámpa amiért visszavittem és 10 ezerért megmondta volna miért,na ekkor hagytam ott. Én mondtam neki hogy most cserélt olajat de azt mondta hogy az más! Remélem nem fogja már sokáig csinálni ezt a szakmát !

DICSÉRET

, több mint 2 évvel ezelőtt

BUDAPESTEN EZ AZ EGYETLEN NONSTOP AUTOSZERVÍZ AHOL NEMCSAK AUTOMAT TUDTÁK MEGJAVÍTANI és KÖLCSŐNZŐJÜKBÖL CSERE AUTÓT IS KAPTAM A JAVÍTÁS IDEJÉRE
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

HÁT AKKOR EGY NAGYON SZERENCSÉS EMBER. BIZTOSAN KIFOGOTT EGY JÓ NAPJÁT.MERT EGYÉBKÉNT MINDENKIT LEVESZ ANYAGILAG. ...

szerelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

nevetséges pénzhajhász ember nem ért a dolgához!!! NEM AJÁNLOM!

  • 1
  • 2(current)