Vélemények a következő cégről: Postaautó Duna Gépjármu Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

auto mosás

, more than 2 years ago

egyszer voltunk ott maximálisan meg voltunk elégedve patyolat tiszta autot kaptunk kivül belül!szinvonalas kiszolgálás köszönöm szépen!
## tiszta korrekt ár

szervíz

, more than 2 years ago

Városközpontban vannak ezért jól megközelíthetöek.Ide hordunk minden autónkat szervízre mert pontosak,gyorsak és kedvező óradijjal számolnak.Az egész telep őrzőtt ezért nyugodtan ott lehet hagyni bártan az autót ha esetleg több napos szerelést végeznek rajta.Csak ki és bejelentkezéssel lehet átjutni a sorompós rendszerükön.
## megbízható óradíj biztonság sorompó

autómosás

, more than 2 years ago

Ha nincs időm lemosni saját kezűleg az autómat, mindig lemosatom , és itt még nem csalódtam, nagyon rendesen megcsinálták. Az autó csillogott villogott és jó illatú volt, nem is került sokba.
## autó# mosás# ápolás

autómosás

, more than 2 years ago

egyszer jártam itt autót mosatni.szépen megcsinálták,a kivitelre nem lehet panaszkodni.kívűl belül csillogott,jó illata volt,és nem is kértek el olyan nagy összeget érte.a szolgáltatással magával meg voltam elégedve,kivéve a kiszolgálással.kicsit lekezelőek voltak.
## friss illat tisztaság

Autó

, more than 2 years ago

Ennél a cégnél még nem mostam autót, de a tapasztalatom az hogy jó kiszolgálás van mindenütt. Mi fontosnak tartjuk hogy tiszta legyen az autónk, de ez a munkánkhoz is szükséges. Ha lehet meleg vízes mosónál mossuk a kocsit.
## mosás# ápolás# tiszta

Tamás
Autó ápolás

, more than 2 years ago

Kevés szabadidőm miatt keveset tudok foglalkozni autómmal, ezért két hetente mindig elhozom ide egy alapos tisztitásra, valamint minden hónapban egy alapos ellenőrzésre. Autómat mindig patyolat tisztán kapom vissza, és mindig biztonságérzettel hozom haza tudva hogy minden rendben van autómmal.
## budapest# autószerviz# autóalkatrész# autó mosás