Vélemények49

Vélemények

Véleményt mondok AQUA WEBÁRUHÁZ Dohány utca Szerviz, BUDAPEST
Aqua computer

több mint 2 évvel ezelőtt

No ez a bolt ahol még nem vásároltam. Bár jártam már ott többször is,de valahogyan a vásárlás sosem sikerült.Igazábol nem tudom miért,választék oriási, árak türhetöek. De vlaami hiányzik

Véleményt mondok Csülök Csárda, BUDAPEST
Csülök csárda

több mint 2 évvel ezelőtt

Régen ajánlották a helyet, elmentem kiprobáltam.Ez nem étterem,hanem egy családi ház, elrejteve elbujunk és együnk egy csülök pékné modra. Már étlap nélkül rendelünk,mert oda csak azért a finom csülökért járunk. A pincér kinek nevét is tudjuk, figyelmes,igazi pincér, kiszolgál nem tolakodó és valami olyat ad amit ma kevés helyen találhatzs meg.Árak, alacsonyak megfizethetö, és szerencsére sokszor mehetünk ezért.

Véleményt mondok Kis Tirol Fogadó, BUDAPEST
Kis tirol vendéglő

több mint 2 évvel ezelőtt

Volt szerencsém egy baráti körben ünnepelni a Kis Tirol vendéglőben egy szülinapot.A sajátom.Én pl csülköt kértem káposztával.Iszonyuan finom volt bár az ára is inkább közép felsö kategoria,de megengedhetó! Finom pálinka és sör volt kisérő.Külön kiemelném a környezetet ami pesten a város közepen egy igazi tiroli házat épitettek fel.Jó társaságban eltelik az idö és gazdag élményekkel terhetünk haza.

Véleményt mondok Takarékbank, TURA
Takarékszövetkezett

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagymamának van pénz a turai takarék szövetkezetben. Egyszer elkisértem,más dolgom nem lévén.Azt az odafigyelést,ahogyan körül rajongták az ügyfelet,kész csoda! odafigyeltek mit szeretne, mik az igényei, amit lehetet leintéztek neki azonnal. ilyennek kellene lennie egy pénzintéztnek.

Abs kölcsöngép

több mint 2 évvel ezelőtt

Béreltem kisgépet a cégtől,a gépek nem lestapáltak karban tartottak.az árak is elfoaghatoak, igy nem kell megvenni egy alkalomra a drága gépet. Viszont ha valamelyik gép hosszabb távon kell, az új árnál olcsobban lehet megvenni. pozitivum a honlap, sok információval. A kölcsönzöben segitö kész emberek dolgoznak, sok ilyen helyre lenne szükség