Vélemények49

Vélemények

Véleményt mondok Restaurant Balzac 35, BUDAPEST
belga étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Én már másodjára jártam ott,de nem esztergomban van,hanem budapesten a 13.dik kerületben a Balzac u és Hollán ernő sarkán. Csak ez kimaradt az elözö hozzászolásbol :)

Véleményt mondok Restaurant Balzac 35, BUDAPEST
Belga étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Akit már megérintett a Benelux gasztronómia természetes, sós tengeri levegő által átitatott kiválósága, az itthon is a legmagasabb szinten élvezheti azt Philippe-nél. Aki pedig még nem találkozott a belga konyha finom fogásaival, annak csak ajnálai tudom!Tegnap jártam nálunk, a hely elvárázsol, a pincér tökéletesen végzi dolgát, kis vicc, és tökéletes odafigyelés. Aki kezdö annak leginkább egy teli tál fekete kagylót ajánlok, bár picit magassabb ár kategoria az étterem,de megéri.Az étterem precíz kialakítású,Kiemelt helyen az étterem közepén nyugodtan csodálkozzon rá a kagylókat frissen tartó „akváriumra”, és fogyassza egészséggel tartalmát!
## belga fekete kagyló tökéletes

Véleményt mondok Photohall Fotócentrum, ÉRD
Photohall

több mint 2 évvel ezelőtt

Egyik kedvenc boltom,mely tagja a SUPERSHOP programnak a PHOTOHALL.sok^féle terméket árulnak,eddig füllhallgatot és discmant vettem nálunk, de szemeztem mér mobilal is és monitorral is. Mostanában sok televiziót keztek forgalmazni. Eladok udvariasak, segitök készek..

Véleményt mondok Büttel Tivadar, GÖDÖLLŐ
Ékszer

több mint 2 évvel ezelőtt

Náluk csináltattam az első karácsonyi ajándékomat.Egy ezüst medált!A távolság miatt már megkapta a barátnőm az ajándékát.Nagyon nagy volt a boldogság! Ezért külön köszönet a precíz munkáért!Köszönöm!

Véleményt mondok Qwerty Computer Számítástechnikai Kft., BUDAPEST
Qwerty

több mint 2 évvel ezelőtt

Mindenben segítettek, nekem csak annyi dolgom volt, hogy elmondtam mire szeretném használni a gépet.Nem drágák és nagyon segítőkészek csak ajánlani tudom mindenkinek!