Vélemények98

Vélemények

Véleményt mondok Főtaxi Zrt, BUDAPEST
Főtaxi

több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem Magyarország egyik legmegbízhatóbb taxis cége a Főtaxi. Sokat utaztam / utazom velük és eddig nem volt semmi problémám. Olcsó a díjszabás kedvesek a taxis kollegák és a díszpécserekre sem lehet egy rossz szavam sem. Történ kb 1 éve mikor az egyik taxiban felejtettem a táskámat majd telefonáltam nekik mi is történt. 10 percen belül elhozták hozzám a táskát, természetesen adtam borravalót... Minden tiszteletem az Ővék. Tényleg ajánlom mindenkinek aki szereti a pontosságot, gyorsaságot és korrektséget!

Véleményt mondok Óbuda Gyógyszertár, BUDAPEST
Patika

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó ötletnek tartom hogy az internetes is lehet tőlük rendelni. Szinte minden egtalálható, kevés a hiánycikk. Még sosem csalódtam, tényleg ajánlom mindenkinek az egyszerű és gyors vásárlás céljából!

Véleményt mondok Táska Világ - Westend, BUDAPEST
Converse

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó cipőket árusít a Converse. A gyermekeim kedvenc cipő márkája. Elkísártem őket vásárolni és nekem is tetszett ez az üzlet. Nagy a választék, a színskála! Rendesek mosolygósak az eladók, segítettek mindenben. Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok Dockyard - Mammut, BUDAPEST
Dockyards

több mint 2 évvel ezelőtt

Imádom a Dockyards Üzleteket a családommal együtt. Minden télen itt vásárolunk be. Több márkát is meglehet egy helyen találni mint a Fundango, Columbia. Pont most vettem egy Columbia kabátot télire, nagyon jó viselet! Igényes darab, habár nem a legolcsóbb hely mégis ajánlom!

Véleményt mondok Food Express Hungary Ker. Szolg. Kft., BUDAPEST
Food

több mint 2 évvel ezelőtt

Nem nagyon vagyok velük megelégedve. Többször is rendeltünk már és sajnos mindíg csalódtam. Hol kisebb adag jött mikor ngy volt rendelve és kifizetve, hol ízetlen volt az étel. Javukra hogy ha szóltam valamiért kicserélték. Remélem azóta fejlődtek!