Vélemények100

Vélemények

Véleményt mondok TAKKO Kecskemét, KECSKEMÉT
Takko

more than 2 years ago

Nagyon szeretjük a Takko márkát. Bő választék, jó árak, kedves dolgozók. A multkor feliratkoztam egy törzsvásárlói programra. Azóta hetente értesítetek sms-ben ha van valami akciójuk nehogy lemaradjak róla! Szerintem ez nagyon hasznos!

Véleményt mondok Szépségtanácsadó, BUDAPEST
Oriflame

more than 2 years ago

A feleségem szokott az Oriflame-től rendelni. A termékekkel megvagyunk elégedve bár szerintem nagyon drága. Így sokkal többet rendelünk egy konkurens cégtől. Szerintem ha kicsit lejjebb vinnék az árakat vagy lennének nagyobb akciók sokkal többen rendelnének tölük. De a termékek minősége ***** csillagos! Lehet hogy ez sokat számít!

Véleményt mondok Arena Westend, BUDAPEST
Aréna

more than 2 years ago

Imádom az Aréna márkát. Szinte minden hónapban betérek vásárolni hozzájuk. Széles kínálat főleg a vizisportra építettek. Mivel imádok úszni ezért teljesen feltudok öltözni a márkájukkal. Köntösöm, fürdőnadrágom, papucsom már van:) még beszerzek egy-két dolgot és lehet én leszek a következő reklámpasi:)

Véleményt mondok Aréna Biliárd Népstadion, BUDAPEST
Aréna

more than 2 years ago

Talán 1 hónapja voltam itt az egyik barátom révén egy kisebb társasággal. Remek hely, nagyszerű hangulat volt. Imádunk biliárdozni és itt aztán lehet! Nem drága , több asztal is van így nem kellett várnunk. Sokan voltak gondolom jól menő Biliárd szalon. Ajánlom azoknak akik egy jót szeretnének szórakozni!

Véleményt mondok Mátyás Király Étterem, NAGYMAROS
Étterem

more than 2 years ago

Nagyon szép hangulatos vacsorán voltam a munkatársaimmal itt még tavaly. Az étterem részével teljesen megvagyok elégedve. Finom, választékos étel és ital kínálat. Tisztasággal sincs semmi probléma. A felszolgáló mindenre odafigyelt ránk. Ajánlom mindenkinek!