Vélemények20

Vélemények

Véleményt mondok Cseh és Szlovák Utazási Iroda, BUDAPEST
Cseh-Szlo Tours

több mint 2 évvel ezelőtt

Tavalyi évben prágában nyaraltunk, náluk foglaltunk jegyet egy buszos utazásra (Pozsonyon keresztül mentünk Prágába), a busz nagyon kényelmes bőrülésekkel volt ellátva, emellett volt TV, mellékhelyiség, újság, kávé, kakaó automata a buszon, kérésünkre a meleg italokat a kísérő hölgy szolgálta fel. Nagyon jók az áraik és megbízhatóak, az utazás lebonyolítása egyszerű volt. Minden szempontból meg voltam elégedve velük. Ha valaki Prágát választaná utazása céljául, nézze meg honlapjukat, én őket találtam a legjobbnak. Online foglalás is van.

Véleményt mondok Exclusive Change, PÉCS
Pécs Plaza

több mint 2 évvel ezelőtt

Nem rossz hely a Pécs Plaza, Pécsett itt található a Cinema City a legújabb mozifilmekkel, az viszont elég nagy hátrány, hogy szinte csak autóval közelíthető meg. Ugyan járnak ki buszok a Plazához, de elég ritkán.

Véleményt mondok Oriflame - Aniori Team, BUDAPEST
Oriflame

több mint 2 évvel ezelőtt

Én az Oriflame-s termékeket nagyon szeretem, szerintem minőségben messze felülmúlják az Avon termékekét. A Giordani termékeket szeretem a legjobban, a kedvenc parfümöm is a Giordani Gold és a White. Ha valaki Pécsett keresne Oriflame-s tanácsadót, nyugodtan keressen fel, az adatlapomon megtalálja az emailcímem!

Véleményt mondok Fregatt Arizona Étterem, PÉCS
Fregatt

több mint 2 évvel ezelőtt

kicsit drága hely, de ezt elkönyvelhetjük annak is, hogy a Király utcában van. Nagyon finomak az ételek, a pincérek közvetlenek, mindent egybevetve igen jó hely, különlegesen pikáns és finom ételeik vannak!

Véleményt mondok Tettye Vendéglő, PÉCS
Tettye Vendéglő

több mint 2 évvel ezelőtt

A legeslegeslegkedvencebb helyem Pécsett! Nagyon jó a kiszolgálás, abszolút nem drága, az ételek kiválóak, ráadásul fenn van a Tettyén, gyönyörű a kilátás télen-nyáron, ide szeretek a leginkább vacsorázni járni. Ja, és üdülési csekket is elfogadnak, ami elég nagy pozitívum! én 10/10 pontot adok nekik. Csak így tovább!!!

  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 5