Vélemények

Véleményt mondok Annagora Aquapark, BALATONFÜRED
élménypark, csúszda, strand, fürdés

több mint 2 évvel ezelőtt

Korrekt, szép, igényes hely. Van itt minden ami a strndoláshoz kell: napernyő, napozóágy, homok, medencék, víz:) rengeteg csúszda. Az egyetlen negatív dolog számunkra az volt, hogy kicsit rossz a csúszdák illesztése és a második-harmadik csúszás után már fáj az ember feneke-dereka-háta, vagy úgy jár mint én, hogy a második csúszás után kilukad a fürdőruhája.... Összeségében véve klassz helyés ha az ember a környéken jár egy próbát megér, viszont ha valaki csak úgy keresgél Élmény-Csúszdaparkot akkor vannak sokkal jobbak is a Országban!

Véleményt mondok Központi Étterem És Szálloda, SIKLÓS
ÉTTEREM

több mint 2 évvel ezelőtt

Siklós legkorrektebb étterme. Voltunk itt lakodalomban és privát is. Kellemes hely. Gyors, korrekt kiszolgálással,emberbarát árakkal. Színes, nagy választékkal (tudomásom szerint hétköznap menü ajánlatuk is van). Tényleg csak ajánlani tudom az arra járóknak.

állatok, terrárium

több mint 2 évvel ezelőtt

Mindenképpen szeretném kiemelni, hogy a fenti név 2 KÜLÖN intézményt takar. A Munkácsy. u. 31 alatt megtekíthető az Akvárium-Terrárium, ahol mindenféle teráriumben lakó állatot lehet megtekinteni. A Mecseken pedig megtalálható az Állatkert, ahol a többi, nem terráriumban lakó állatot lehet megnézni. Évekkel ezelőtt (7-8 éve) még lehangoló állapotok uralkodtak itt, azóta olyanok kezében van a 2 létesítmény akik törődnek vele. Az állatkertben új kiutót kaptak az oroszlánok, és átépült a viziló lakhelye is, a Terráriumban éjszakai állatok háza létesült, hogy csak egy-két új dolgot emeljek ki. Mindenképpen ajánlom az itt (vagy környéken) lakók és idelátogatók figyelmébe!

Véleményt mondok Csodák Palotája, BUDAPEST
játék, kultúra, szórakozás, múzeum, kiállítás

több mint 2 évvel ezelőtt

Szuper hely! Mindenkinek azt ajánlom aki először mey, hogy legalább 2-3 órát szánjon rá, mert mi sajnos csak 1-1,5 órávalérkeztünk zárás előtt és szerintem a felét sem láttuk a dolgoknak,szóval nyáron tutira újra megyünk. Nem csak gyermekeknek ajánlom,hanem felnőtteknek is. Ki lehet próbálni, hogy ki milyen gyors,pontos, vagy mennyire jó az emlékező tehetsége, kominatorikája és ki lehet próbálni sok-sok kísérletet is. Nagyon tetszett és még az áraik is elogadhatóak!
## szórakozás# kiállítás# játék# múzeum# kultúra
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Dr. Dorozsmai Éva, PÉCS
orvos, gyermekorvos, ápolás

több mint 2 évvel ezelőtt

A világ legjobb,legkedvesebb gyermekorvosa! Igazából nem hozzá tartozunk körzetileg, de mikor a legidősebb gyermekemmel várandós voltam beszéltem vele, hogy elvállalna-e minket és ő igent mondott. Azóta megszületett a 4. gyermekem is, és imádjuk. Látszik rajta, hogy szereti a szakmáját,ért is hozzá, ezért a gyermekeim is midíg szívesen mennek hozzá.