Vélemények

Véleményt mondok TESCO-GLOBAL Zrt., BUDAÖRS
tesco, bolt, szupermarket

több mint 2 évvel ezelőtt

Igazából 3 van Pécsen, amiből 2 nagy normális méretű szupermarket. A kicsi van hozánk legközelebb, de oda csak végszüség esetén járunk, mert elé áz, hogy mindenből csak a "tescos" kapható... A 2 nagy közül a Buday-Vámnál lévő már nagyon kiesik, ezért oda sem járunk. A Makay I. úton lévőbe viszonylag gyakran (heti 1x) elltogatunk, általában 1-2 akció miatt. Szeretem mert nay a kínálatuk, van miből választani, az egyetlen termék amit sosem vennék itt a friss hús árú, sajnos még réggebben majdnem vettünk náluk romlott árut, de mivelránézésre látszott, hogy romlott, inkább otthagytuk.

Véleményt mondok Á.& H. Computer Kft., PÉCS
számítógép, vétel-eladás, javítás

több mint 2 évvel ezelőtt

Még a legelső gépünket vettük náluk, pár évvel ezelőtt. Maximálisan meg voltunk velük elégedve, amikor valami ondunk volt hamar, gyorsan és korretül szervízeltek. A mostani gépünket is csak azért nem náluk vettük, mert egy ismerős is nyitott hasonló boltot és hát ott nagyobb kedvezményt kaptunk.... Viszont ajánlom őket az Á and H-ba csak korrekt, hozzáértő banda dolgozik!

állatok, cápa, rája, kirándulás, halak

több mint 2 évvel ezelőtt

Már 2x voltunk itt a családdal,de elhatároztuk hogy igyekszünk minden évben ellátogatni ide. Nagyon szép látványt nyújt, a gyerekek annyira élvezték, hogy úgy kellet kikönyöröni őket. Főleg az alagút jött be nekik, de az is nagyon jó, hogy fülhallgatóval meg lehet hallgatni egy-egy állatról a tudnivalókat, na ez is nagyon tetszett nekik.

Véleményt mondok Takko Fashion ruházat, ÉRD
divat, stílus, olcsó

több mint 2 évvel ezelőtt

Végre egyre több helyen megtalálhatóak az országban.Mindenkien csakajánlani tudom aki esteleg mé nem ismeri a Takko-t. Itt mindent sokkal olcsóbba me lehet venni, mint máshol. Az egyetlen negatív nálam, hoy sokx az akció első napján nincs már egy-egy termékből, és hát minek hírdetik ha nincs belőle....

Véleményt mondok Aquaréna Kft.- Aquaréna Vizipark, MOGYORÓD
fürdés, csúszda, strand

több mint 2 évvel ezelőtt

Már orszászerete több aqua-csúszdaparkban voltunk, de ez hagyta bennünk a legnayobb nyomot. A kialakítása is rendben van, a csúszdák nagyon jók, ahogy a gyerek részleg is teljesen rendben van. Mindenkinek szívből ajánlom. Sajnos az árakat látva sokan ledöbbennek,de ha körbe nézünk a többi aquapark "háza táján" sajnos sehol sem olcsóbb egy-egy belépő, mindazonáltal itt megéri kifizetni!!! Tényleg élmény.

  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 5