Vélemények69

Vélemények

Játék

több mint 2 évvel ezelőtt

Én és a családban szinte mindenki nagyon szeret társasjátékozni. Délutánonként, amikor mindenki ráér mindenféle társasjátékokat szoktunk játszani. Ebben a boltban nagyon sok játékot vásároltunk: társasjáték, kártya, puzzle. Én leginkább kártyázni szeretek, azon belűl snapszerozni. Nagyon örülten mert ebben a boltban sikerült olyan különleges paklit vennem, amire szükségem volt.

Véleményt mondok Enteriőr HG Bt, BUDAPEST
Gáztűzhely

több mint 2 évvel ezelőtt

A családban anyukám és keresztanyukám nagyon sokat szokott sütni. Így karácsony tájékán ez különösen igaz. A süteményeket gáztűzhelyben szokták sütni, amely sajnálatos módon a múlt hónapban elromlott. Ezért új gáztűzhelyt kellett vásárolnunk, és a választás erre a cégre esett. Nagyon megörültünk, mikor elkészült az első adag sütemény az új sütőben, mivel sokkal jobban süt mint a régi. a régi tűzhelyre mindig sok panasz volt, de mióta megvan az új tűzhely minden süti íze sokkal finomabb és a vendégek is mindig megdícsérik anyukám tehetségét.

Véleményt mondok MUTIFOR Kft., ABONY
Permetezőgép

több mint 2 évvel ezelőtt

A családi házunkhoz tartozik egy közepes méretű kert, amelyben nagyon sok virág és fa található. Minden évben én szoktam permetezni a növényeket, mert ha nem permeteznék, akkor a sok betegség miatt nem lenne termés. Múlt évben vásároltam ennél a cégnél egy benzinmotoros permetezőgépet, mellyel sokkal gyorsabban megy a munka és kevesebb időmet vonja el. Mióta ezzel a géppel permetezek sokkal több gyümölcs terem és a virágok is jobban növekednek.

Véleményt mondok Mustikka Fashion Bt., BUDAPEST
Nyaklánc

több mint 2 évvel ezelőtt

A hugom nagyon szereti a különböző aranyékszereket. Ezért születésnapjára megleptem egy nagyon szép nyaklánccal. Egyedi darab volt, csak egyetlen példány készült belőle. A hugom nagyon megörült és azóta mindig azt viseli. Nagyon megvan vele elégedve, mert nagyon strapabíró és nehezen koszolódik. Az ára sem volt túl magas, így azóta más ékszereket is vásároltam ott.

Véleményt mondok Sashalmi Gazdabolt, BUDAPEST
Baromfi

több mint 2 évvel ezelőtt

Én vidéken lakom, kertes házban. Több mint húsz baromfink van, amelyek ketrecekben vannak elhelyezve. Ennél a cégnél vásároltuk meg a ketrechez szükséges dróthálókat, melyek a legjobb anyagból készültek. Külön örültünk, mivel a cégnél nemcsak drótháló, hanem különböző szakkönyvek is kaphatók, melyekkel hatékonyabb az állattenyésztés. Azóta még a baromfik is több tojást tojnak.