Vélemények69

Vélemények

Véleményt mondok Ápisz Kereskedelmi Zrt., MISKOLC
Toll

több mint 2 évvel ezelőtt

Az iskolában minden órán nagyon sokat szoktunk írni a füzetbe. A legtöbb órán tollal kell írni, ezért sűrűn kell új tollat vennem. A tollak többségében nagyon hamar kifogy a tinta, ezért elhatároztam, hogy veszek egy márkásabb tollat. Ebben az üzletben vásároltam egy márkás Parker tollat, amely nagyon szépen fog és sokkal tovább bírja mint egy átlagos toll. Már hetek óta használom, és sokat segít az iskolai tanulásban is.

Véleményt mondok Judit Paplan, BUDAPEST
Judit paplan

több mint 2 évvel ezelőtt

Én csak úgy tudok kényelmesen aludni, hogyha van megfelelő párnám. Sajnos a régi pránám már nagyon elhasználódott, ezért újat kellett venni. Több hétig kerestem, de nem találtam nekem megfelelő párnát. Egyik ismerősöm javaslatára megnéztem a Judit paplan kínálatát és szerencsére volt olyan párna ami nekem is tetszik. Nagyon klassz bolt, mivel mindenféle méretű, alakú és színű párnát lehet kapni, ezenkívül még árulnak paplanokat és ágyneműt is.

Véleményt mondok KAZUR UNIFORM Zrt., BUDAPEST
Öltöny

több mint 2 évvel ezelőtt

Idén tavasszal volt a szalagavatóm és nagyon fontos volt a legmegfelelőbb öltöny kiválasztása. Ezt a céget választottam mivel több ismerősöm is ajánlotta. A szabó minden méretet lemért, és személyre szabottan készítette el az öltönyömet. Minőségi anyagból készült az öltöny és nagyon kényelmes. Mindössze öt nap alatt elkészült az öltöny és annak ellenére hogy minőségi termék, az ára nem volt túl magasan. Ebben a szuper öltönyben nagyon jól éreztem magam a szalagavatón.

Véleményt mondok Remo-Hobby Kft., BUDAPEST
Kézműves

több mint 2 évvel ezelőtt

Nekem két hugom van, akik szabad idejükben szeretnek mindenféle kreatív tevékenységeket végezni. Különösen szeretnek gyöngyöt fűzni. Mindig kitalálnak egy-egy szép figurát, amelyet speciális gyöngyök és drót segítségével készítenek el. Sajnos a nekik megfelelő gyöngyöt elég nehéz beszerezni, de nagy meglepetésemre, ebben az üzletben kapható a nekik megfelelő gyöngy. A gyöngyön kívül rengeteg más kreatív eszköz is kapható, amelyek közül mindig megtetszik valami, és gyakran meglepem a hugaimat egy-egy apró ajándékkal.

Véleményt mondok TOP TRADE Export-Import Kft., BUDAPEST
Szőnyeg

több mint 2 évvel ezelőtt

Nálunk a lakásban nagyon sok szőnyeg van, amelyek elég gyorsan koszolódnak. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy újfajta padlóburkolatot próbálunk ki. Ebben az üzletben megtaláltuk a nekünk megfelelő darabot, amit meg is vettünk volna. Mivel több darab vásárlása esetén kedvezmények is járnak, ezért a szomszédot is rábeszéltünk egy padlóburkolat vásárlására. Így a szomszéddal közösen vettünk padlóburkolatot, nagyon kedvezményes áron. A legnagyobb előnye, hogy nem koszolódik és könnyen tisztítható.