Vélemények86

Vélemények

Véleményt mondok Royal Futár Hungária Kft., BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Ettől a cégtől rendelem a Futárt, Szállítót. Nagyon megbízhatóak, mindíg időbe érkeznek és pontos a kézbesítés! Tényleg magas a színvonal, ugyan nem a legolcsóbb cég de a korrektségük végett ajánalom mindenkinek!

Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Régebben sok játékot vásároltam tőlük. Széles a választék, és minden jó minőségü. Van ami aránylag olcsó is a többi Bolthoz képest, vannak akciók, utoljára 2 PC játékot vettem 1 áráért. Ajánlom mindenkinek!

Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon elegáns hotel, családias hangulatú. Mi kétágyas szobát foglaltunk 3 nap 2 éjszakára. Sárvári fürdő belépővel sem volt drága és még félpanziónk is volt. Az ételek csodásak és bőséges a felhozatal! Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok BURGER KING, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Az egyik legnagyobb gyorsétterem lánc Magyarországon. Nagyon szeretjük a kínálatukat. Jó hogy kitalálták a törzsvásárlói kártyát mert azzal mindíg -15% kedvezményt kapunk a menük árából. Mindenkinek ajánlom aki egy finomat szeretne étkezni.

Véleményt mondok Sportmax Sportszolgáltató Kft, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szép, igényes berendezésű sport centrum. Sokat jártam ide úszni és kondizni. Nem drága és minden fajta kritériumnak megfelel. Én bérletet vettem mert így jobban megérte. Ajánlom minden sportkedvelőnek egy próbát megér!