Vélemények84

Vélemények

Véleményt mondok Mammut Bevásárlóközpont, BUDAPEST
Mammut

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretek a Mammutba járni vásárolni. Mindent meegtalálok amit szeretnék. Élelmiszertől kezdve a fehérnemű üzletig minden megtalálható. Legalsó szinten van a Match ott szoktam a legtöbbet vásárolni. Moziba is elég sokat járunk ide nagyon sok nagy terem van így élvezhetőbb a mozizás! Mozi után enni is szoktunk főleg a MC'donaldsban még MC'caffee is van nagyon finom kávékkal. Ezen kívül bankok, patikák és sok minden mást is megtalálok. Ajánlom mindenkinek mert a Mammutba egy helyen sok mindent el lehet intézni!

Véleményt mondok MATUSZ-VAD KFT, GYŐR
Szállító

több mint 2 évvel ezelőtt

Magas választék a mirelit termékek színes skáláját (Fagyasztott húskészítményes, zöldségek, desszertek és különlegességek) kínálja. Minőségi friss termékek, gyors kiszállítás, kedves telefonos ügyfélszolgálat! Ajánlom mindenkinek ezt a Céget!

Véleményt mondok Playersroom Győr Árkád, Playersroom, GYŐR
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon tetszik a Player's room-ban hogy nagyon sok márkát megtalálni egy helyen. Nem kell bemenni pl több üzletbe, itt minden egy helyen van. Mindíg vannak akciók főleg az Árkádban szoktam vásárolni, kedves a személyzet is! Ha meg nem szeretnénk sétálgatni egyzserűen a netről is elintézheted a vásárlást! Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok Esprit - Westend, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Az Esprit márkával nem vagyok valami elégedett. Összesen kétszer vásároltam a Westendben lévő Esprit üzletbe de mind a kétszer bajom volt. Az egyik alkalommal hazavittem a felsőt amit vettem és másnap lebomlott belőle a nyakánál a varrás. Visszavittem kicserélték ugyan de ezek után nem bizos hogy betérték mégegyszer!
# # kereskedelem # vásárlás # üzlet # esprit

Véleményt mondok Arena Westend, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretem az Arena üzleteket, főleg a Westendben lévőt. Bő a kínálat, kedvesek az eladók. Mivel szeretek úszni szinte mindent megtalálok az úszószemüvegtől kezdve a fürdőköntösig. Jó hogy van olyan márka ami kizárólag a sportra azon belül a vizisportra specializálódott! Ajánlom ezt az üzletet mindenkinek!