Vélemények

Véleményt mondok Dr. Soltész Marianna, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Sosem bánta meg hogy Dr. Soltész Marianna fogorvosnőt választottam. Nagyon féltem a fogászattól, de nála minden rendbe jött. Odafigyel mindenre. Nagyon jó Orvos. Mindenkinek csak ajánlani udom!

Véleményt mondok DEICHMANN CIPO, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon elit, szép cipőket árulnak kedvezményes árakon 2 év garanciával. Szinte mindíg náluk vásárolunk mert megéri. Nagy választékos kínálat remek személyzet. Sok boltjuk van így mindenkinek könnyen megtalálható! Ajánlom!

Véleményt mondok SAXOO London Árkád Győr, GYŐR
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Tényleg nagyon igényes ruházati cikkeket árulnak. Testvérem sokat vásáol ott és mindíg elkísérem. Teljesen megvan velük elégedve. Minőség felsőfokon! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Véleményt mondok Premier Outlet Center, BIATORBÁGY
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon okat járok ki az Outletbe. Mindíg megéri, hisz sok minden levan árazva, van amit -70%-80% százalékkal olcsóbban is megkapok. Minőségi márkás ruhákról, parfümökről van szó! Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok Pizza Marzano Étterem - Andrássy Út, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Hihetetlen hogy ehhez az Étteremhez még nincs hozzászólás! A legjobb étterem és pizzéria Magyarországon. Sokat rendelek tőlük nagyon jó az ételek minősége. Mindíg időben melegen megkapok mindent. Egyszer voltam bent az Étteremben is csodás!