Vélemények

Véleményt mondok Café Del Rio, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Eszméletlen nagy partikat szoktak rendezni, híres DJ társaságában. Amióta megnyitott minden nyáron voltam többször is. Szép igényes kerthelységes szórakozó. Nem hiába a külföldiek kedvenc helye. Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok Bérc Hotel Mátra, GYÖNGYÖS
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Úgy 3 éve voltunk itt utoljára. Nagyon tetszett mert a természetben van. Nagyon szép a táj nagyokat lehets sétálni. Az intenzív pihenőknek ajánlom! Svédasztalos reggeli kifogásolhatatlan, minden van ami szem szájnak ingere!

Véleményt mondok Trófea Grill Étterem, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Céges rendezvény keretén belül ebédeltem náluk. Írtó nagy választék, ha valami elfogyott azonnal cserélték. Elötted sütik az általad kiválasztott nyers húst, nagyon ínycsiklandozó. Ajánlom mindenkinek!
## étterem# vendéglátás# szórakozás# grill# trófea
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Retro Westend, BUDAPEST
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó minőségű márkát képvisel a Retro Jeans. Nagyon sok ruhám van amit náluk vettem és tartósak. Igaz ne a legalacsonyabb árak vannak náluk de a minőséget meg kell fizetni! A személyzet is kedves segítőkész! Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok Ecall Kft, SZENTENDRE
Üzlet

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyszerű bolt, már volt szerencsém hozzájuk. Nagyon nagy ötletnek tartom hogy újra beindult a híres őskori Monchichi babák forgalmazása. Biztos nagy forgalmuk lesz hiszen Magyarországon nem nagyon tudok hogy lenne még egy ilyen ület! Ajánlom mindenkinek!