Vélemények12

Vélemények

Véleményt mondok Kánaán Kisvendéglő, BUDAPEST
Kényelmes vendéglő

több mint 2 évvel ezelőtt

A Kánaán Kisvendéglő számomra nagyon kedvező helyen található, tudniillik minden reggel előtte megyek el, mivel munkahelyem a vele párhuzamos utcában található. Minden reggel betérek egy friss, meleg kávéra, amely igazán felébreszt és segit abban, hogy később teljes mértékben munkámra tudjak koncentrálni. Nem dohányzó vagyok és nagyon örülök annak, hogy van nem dohányzó része is a vendéglőnek. Kedves családommal néha el-el járunk ide ebédelni, rendkivüli módon megvagyunk elégedve a kiszolgálással és a finom ételekkel. Feleségem azért szereti ezt a helyet, mert itt a kedvenc vegetáriánus ételei közül válogathat.
## étterem# budapest# finomság# vegetáriánus ételek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok La Torre Restaurant & Music Café, GYŐR
Fergeteges bulik

több mint 2 évvel ezelőtt

A La Torre a kedvenc helyem. Étterem és zenés szórakozóhely is egyben. Barataimmal voltam itt először, de már egyre gyakrabban látogatjuk. Kitünő, menüjük változatos, hétvégi programokkal kedveskednek minden héten. Élőzenés rendezvényeire csak akkor tudunk bejutni, ha előre lefoglalunk asztalt, mert mindig teltház van. A pénteki latinos dallamokat és a szombati nosztalgia dalokat ha tehetjük sosem hagyjuk ki barátaimmal. Aki még nem járt itt, az nem tudja mit veszített.

Véleményt mondok Magic-Ice Kft., SIÓFOK
Fagylalt

több mint 2 évvel ezelőtt

Budapest környéki lakos vagyok és immár több mint 5 éve a Magic Ice fagylaltjai a kedvenceink közé tartozik. Tikkasztó nyári kánikula idején, a nyári melegben a család minden tagjának hüsítő élvezetet nyújtanak. Családom minden tagja megtalálta a maga kedvenc ízét, ígyhát hetente többször is vásárolunk belőle. Minden ízt kipróbáltunk már, kedvencünk mégis a csokoládés fagylalt mogyoró öntettel.

Véleményt mondok City Hotel Pilvax, BUDAPEST
Hotel

több mint 2 évvel ezelőtt

Friss házasokként Budapesten töltöttük nászútunk, és A City Hotel Pilvaxban töltöttük a mézes heteket. Annak ellenére, hogy túristák voltunk hamar feltaláltuk magunkat, és kiismertük a helyet. A szálloda vezetősége és alkalmazottai mindenben a rendelkezésünkre álltak. A szállodához közel számos olyan érdekességre bukkantunk mint például a Parlament, a Nemzeti Múzeum, a Budai Vár, stb. Minden nap megnéztünk valamilyen érdekességet. A szálloda finom,ízletes ételekkel várt haza minket felfedező útunkból. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Véleményt mondok Gati Autótisztító Kft. - Budapest, BUDAPEST
Autóápolás

több mint 2 évvel ezelőtt

Cégem autói napi 8 órán keresztül használatban vannak, akaratlanul is koszolódnak, porosak, sárosak lesznek. 2 éve a Gati Autótisztító Ktf. tisztítja, illetve javítsa autóinkat. Maximálisan elégedettek vagyunk szolgáltatásaikkal, a gyors, alapos munkáikkal. Sok ismerősömnek ajánlottam már Önöket, akik szintén teljes mértékben elégedettek.

  • 1
  • 2(current)
  • 3