Vélemények12

Vélemények

Véleményt mondok Speedtrans, PÉCS
Gyors, megbízható futárszolgálat!

több mint 2 évvel ezelőtt

A Speedtrans egy megbízható futárszolgálat, mely egyaránt szállít kisebb csomagokat, illetve több tonnás rakományokat is. Mindig velük küldjük kisebb csomagjainkat, leveleinket partnereink felé. És hogy miért pont velük? A válasz egyszerű, mivel gyorsak, korrektek, és megbízhatóak. Megfelelő áron rövid időn belül elérkezik a csomag a címzetthez. Ha csomagot szeretne küldeni valahova, valakinek bátran válassza a Speedtranst és meglássa a várt eredmény nem marad el. Mi biztosan, hogy őket valasztjuk a jövőben is!
## pécs# futárszolgálat# csomagszállítás# futár# teherfuvarozás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Trio Contakt Kft, GYŐR
Légkondicionálóval könnyebb a munka is

több mint 2 évvel ezelőtt

Egy irodában dolgozom és munkatársaimmal arra gondoltunk muszáj lesz beszéljünk a fönökkel, hogy szereljen be nekünk légkondicionálót az irodánkba, mivel így egyszerűen nem lehet dolgozni. Csorog rólunk a víz, nem leljük helyünket, nem tudunk a munkánkra koncentrálni olyan nagy hőségben. Felkerestük és elmondtuk problémánkat. Azt mondta, hogy nincs a cégnek most ilyen féle költségekre pénze, és azt mondta talán jövőre. Ekkor felszólalt az egyik kollegám felháborodva, hogy fordított esetben ő tudna-e ilyen körülmények között rendesen dolgozni? A fönök nem szólt egy szót sem, elterelte a szót. Pár napon belül a Trio-Contact Kft. emberei elkezdték beszerelni a légkondikat. Mondta a fönök, hogy még dolgoznak a munkások a légkondicionáló beszerelésével addig menjünk igyunk meg egy kávét. Kollegánknak persze mi fizettük hálából, hogy volt mersze szembeszállni a főnökkel, hiszen ha ő nem szólalt volna fel akkor, még a mai napon is kínlódhatnánk az irodába. Azóta mindenki nyugodtan, kellemes légkörben végzi munkáját, és a fönök is elégedett. Gondolkozom rajta, hogy otthonomba is beszereltetem a légkondit, ha így lesz akkor mindenképpen a Trio-Contakt Kft.-t fogom megbízni e feladattal!
## győr# klíma# légkondi# klímatechnika# légkondicionáló
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Levegődoktor Kft., SOLYMÁR
Velük sokkal könnyebb elviselni a nyárat!

több mint 2 évvel ezelőtt

Otthonomban már jó pár éve beszereltük a légkondit. Nem a legegészségesebb mindannyian tudjuk, de friss, hűsítő levegőt biztosít, főleg forró, nyári tikkasztó kánikula esetében. Lakásunkba a Levegődoktor szerelte be a légkondit. Megvagyunk elégedve a szolgáltatásaikkal, minden évben jönnek egy ellenőrzést végezni, ugyanakkor végeznek egy alapos baktérium tisztítást is. Gyorsan és megbízhatóan dolgoznak. Kellemes az elviselhetetlen melegből a lakásba menni és ott hűsölni. Mi 24 fokos hűtésre szoktuk általában tenni a légkondit. Ez nagyon kellemes a kinti 35-38 fokos meleghez képest. Amíg nem volt, addig még az alvás is nehezen ment éjjelenként, mivel napközben a Nap mindig, minden nap besütött az ablakon, és ezáltal végig be volt szorulva a meleg a lakásba. De azóta minden másképp van, lakásunkban kellemes légkört tudunk teremteni egy gombnyomásra!És az éjszakák sem telnek álmatlanul. Akik szeretnének felfrissülni a nagy forróságban, és egy légkondicionálóban látják a megoldást, azoknak mindenképpen a Levegődoktort ajánlom. Higgyék el megéri, nem fogják megbánni!
## tisztítástechnika# légkondícionáló# baktérium# levegő# klíma# klímaberendezés# gombátlanítás# légkondi# solymár
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Dob Pizza & Grill Ristorante, BUDAPEST
Pizza

több mint 2 évvel ezelőtt

Legújabban pizzázni járunk ide ismerőseimmel. Szerintem egy átlagos hely, átlagos emmberekkel. A belső tér világítása és hangulata kellemes, bár néha az esti órákban zsúfoltnak tartom. A pizzák finomak, a lap szerintem kicsit túl vékony, lehetne kicsit vastagabb is, de ezt kárpótolja a gazdag feltét. A zene szerintem inkább a fiatalabb korosztálynak szól. Az árak átlagosak, szerintem megéri legalább egyszer ellátogatni, ha nem másért egy finomat enni.
## étterem# budapest# vendéglátás# vendéglátóipar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Autó ápolás

több mint 2 évvel ezelőtt

Kevés szabadidőm miatt keveset tudok foglalkozni autómmal, ezért két hetente mindig elhozom ide egy alapos tisztitásra, valamint minden hónapban egy alapos ellenőrzésre. Autómat mindig patyolat tisztán kapom vissza, és mindig biztonságérzettel hozom haza tudva hogy minden rendben van autómmal.
## budapest# autószerviz# autóalkatrész# autó mosás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  • 1(current)
  • 2
  • 3