Vélemények a következő cégről: ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Gáborné Kovács

, more than 2 years ago

Kedves Aldi!!!Felháborító,hogy 2hete nincs a Kerepesi üzletben Fit Cat konzerv, akciósan sem volt,most sincs!!!A magyar tejből vagy kap az üzlet,vagy nem,most sincs!!!A 75 dkg-os kenyerük sokszor ehetetlen!Az üzletben sütött pékáru mikor friss??? A kasszások kevesen vannak!!! A polcokat mikor töltik???-Ha szólnak nekik,hogy mennek ki a fejesek???Elgondolkodtató!!!!

, more than 2 years ago

Üdvözlöm. Bevezetnek egy terméket majd évekig nem pótolják a polcokon. Pedig hamar elfogy és keresik. Duluxe termékeket forgalmaztak I Frutatti körtés bazsalikom ecet és fügés. 6 éve vettem külföldön majd 2 éve itthon is árulták azóta keresem és semmi no és a halas salátáik is hiányoznak itthon a polcokról. Vajon miért húzzák el a mézes madzagot az emberek orra elől???? Várom válaszuk. Heim György

Silvia Holcz

, more than 2 years ago

Tökéletes ,szeretek itt vásárolni

Bálint Sőrés

, more than 2 years ago

Sőrés Bálint vagyok. A budapesti Késmárk utcai ALDI-ba járok rendszeresen, kihasználva az akciókat is. Még egyszer sem tapasztaltam az ott dolgozó munkatársuknak semmilyen kifogásolni való cselekedetét sem. Nagyon udvariasak, készségesek, mindig megfelelően végzik feladatukat. Sokszor volt már, hogy előre köszönnek nekem, megismernek, mindig mosolygósak. Igaz, én is udvariasan, és mosolygósan kérdezek, nem vagyok ingerült. Legutoljára 04.16-án vásároltam ott egy nadrágot. A 3-as pénztárnál a 104-es pénztáros hölgy elmondta, ha kicsi lenne a méret, hogyan juthatok a megfelelő mérethez. Volt, hogy másik boltjukból áthozattak árut, mert náluk kifogyott, nem kellett nekünk elmenni oda. Elmondhatom, járok más üzletbe, áruházba is, de itt a nagy forgalom esetén sincs tülekedés, várakozási idő. Szeretünk idejárni feleségemmel ezért, és a jó minőségű áruik miatt is.

, more than 2 years ago

A Kazincbarcikai ALDI üzletet eddig jónak tartottam. 2015, április 27. délután az üzletben megszólítottam az üzletvezetőt: ugye maga a FŐNÖK, beszélni szeretnék Önnel. Közölte, akkor menjek a vasútállomásra, mert csak ott vannak főnökök. Nyegle volt, meg sem hallgatott. Az ALDI a HR-ben ennyire szegény, hogy csak ilyen kek embereket tud vezetőnek alkalmazni??? Steiner közlegény

, more than 2 years ago

"Információ" alatt természetesen a telefonszámokat értettem, amelyeken érdeklődni lehet, pl. az aktuális árukészletről, stb... (bocsánat, ez kimaradt az értékelésemből).

, more than 2 years ago

Én annak örülnék, ha minden információ, úgy mint központi információ, árukészlet-infó, stb. fel lenne tüntetni az áruhát honlapján, mert úgy lenne korrekt és vásárlóbarát, ha nem kéne tűvé tenni az oldalt, majd az egész internetet utána!! Továbbá, jó lenne, ha némely non-food termékük lenne még készleten legalább a meghirdetett akció első napján, de leginkább az összes napon! Nem is értem, ha valami gyorsan fogy, miért nem rendelnek belőle többet? /Főleg ha olyasmiről van szó, ami már volt akcióban, és akkor is gyorsan elfogyott!/ Üdvözlettel venném.
Megjegyzés

more than 2 years ago

"Információ" alatt természetesen a telefonszámokat értettem, amelyeken érdeklődni lehet, pl. az aktuális árukészletről, stb...

, more than 2 years ago

König Ludwig kenyeret miért nem lehet kapni az üzletekben ? ( mert jo , és egészséges netán ? ! ? )

Szklenkay Csaba
Nem valós mennyiség feltüntetése.

, more than 2 years ago

Tartalom 250 ml. van jelezve. A valóságban 50 ml.-rel kevesebb. Hogy lehetséges?
#Ombia Cosmetics Reinigungsmilch

Asley Hujasz
csoki

, more than 2 years ago

kb egy fél éve már,hogy egyik kedvenc termékem eltünt a polcokrol, fehér csoki sütéshez, azt hiszem 25 dkg-os volt, és kb 400 ft. szeretném ha ujra lehetne kapni.
#olcsó

  • 1(current)
  • 2