Vélemények a következő cégről: Studio Moderna 2000 Tv-Shop Kft.

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy megbízhatatlan cég ez a Studio Moderna 2000 Kft!!!!!!!!!!!! 20014.09.11.én kiszállítottak egy túrabakancsot, melyet nem tudtam használni, az előírásnak megfelelelően visszaküldtem, lassan 1 hónapja. Többszöri telefoni reklamálásomra 2 hete azt mondta a telefonban egy hölgy, hogy 09.24.-én postázták!???? Kérdem én a posta 3 hét alatt nem kézbesíti a pénzemet, vagy csak "ÚGY" megnyugtatásomra mondták, hogy postázták? Ha nem kapom meg max. 1 héten belül, feljelentést fogok tenni!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sokszor megfogadtam,hogy telefonos ajánlatra nem rendelek.Most mégis azt tettem (meg is bántam).A hölgy elmondta ha kettő dormeo paplant rendelek kapok hozzá egy harmadikat + egy éves klub tagsági kártyát mindössze 32.970.- forintért. Azt viszont elfelejtette mondani,hogy a tagsági kártyát nem ajándékba kapom.Mikor megkaptam a csomagot láttam,hogy ez a takaró nem normál méretű ára 12990 forint plusz a kártya 6990 forint.Úgy érzem teljes mértékben félrevezettek,ezért kérem,hogy a jövőben semmilyen ajánlattal ne zaklassanak.Bélafalvi Jánosné

reklamáció

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy olyan panaszom van,hogy a Corvin üzletközpontban(folyó hó 21.-én kb 11.30 körül!)a Top Shop-ban voltam cipő problémával, és amikor az eladó (egy szakállas fiatal ember!)kicserélte a cipőt,megkérdeztem közben, hogy nem-e lehetne egy számmal nagyobbat kérni.Erre a fiatal ember flegmán és lekezelően közölte, "eddig érdekes módon kényelmes volt a cipő,most meg egyszerre nem?!"Persze nem cserélte ki a cipőt nagyobbra,ezután hűvösen közölte:egészségére,viszontlátásra!Rendkívül felháborított a viselkedése, inteligensebben is lehetett volna reagálni!Egy eladónak nem így kellene viselkednie!

vásárlás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az 50%-on reklámozott arckrémüket, amit a mai napon vettem át romlottnak, avasnak találtam. Hogy kaphatom vissza a vételárat? Menjek be személyesen, az útiköltséget ki fogja kifizetni? R.I.

reklamáció

, több mint 2 évvel ezelőtt

2013.07.04.-én hívtak fel,hogy lejárt a kártyám kértem a meghosszabbítást.Ajándékot ígértek illetve kedvező vásárlást ajánlottak amit elfogadtam.A 10 napos kiszállítási idő úgy néz ki, lassan másfél hónapot vesz igénybe holmi raktár költöztetési gondok miatt. Nem értem hogy ettől miért nem lehet a szolgáltatást teljesíteni! Miért nekem kell reklamálni?Miért nem értesítettek a késői szállításról lehet hogy akkor nem élek az ajánlatukkal!Várom válaszukat illetve a kártyát az ajándékot és vásárolt árut persze mindent ki kell fizetni mert én nem számíthatok fel a késedelemért semmit!!!! Tisztelettel
#lejárt kártya#megigért ajándék#megrendelés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Pénz vissza fizetés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Vásároltam párnákat, jól megkérték az árát,18700-Ft ot. Vissza küldtem, és a számlát is,végre egy hónapon jóval túl, kaptam némi összeget, nem a kifizetett teljes vétel árat, ahogyan azt reklámozták, csak a felét, de én vissza akarom kapni a kifizetett teljes összeget. Ne haladéktalanul. ... Úgy hogy én nem fogok többet vásárolni tőlük semmit!

magneses térd és csuklópánt

, több mint 2 évvel ezelőtt

szeretném megnézni a katalógusukat. Hol láthatom????
#egészségügyi eszközök
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

ott nem találom

mágnes tétd és csukló pánt

, több mint 2 évvel ezelőtt

nem véleményt szeretnék írni, ha nem ,hogy hol lehet megnézni a katalógust amiből rendelni szeretnék. PL a mágneses cikkeket. Köszönöm Pataki Mária
#nem tudom a cimke kulcsszót
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dormeo Mia vásárlás

, több mint 2 évvel ezelőtt

E hónapban vásároltam volna egy dórmeó mia garnitúrát,de nem küldték el csak a paplant!
Többszöri telefonálás után elismerték, hogy én garnitúrát rendeltem.. Küldik a párnát,és örüljek, hogy azért nem kell kiszállítási költséget fizetnem! Szerettem volna az ezer forintos bonnal letudni az összeg felét,és még azt sem fogadták el! Nekem nagyon rosszul esett a bánásmód! Ők tévedtek! Szerintem megérdemeltem volna hogy legalább a sok idegeskedés, és a telefonálás miatt kedvezményt kapjak a bonnal!!
számla kelte 2011 09.16
Dormeo Mia vásárlás
#Számla sorszám:5011045141
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

H2O Vacuum Cleaner (vizes porszívó)

, több mint 2 évvel ezelőtt

A 2005073550 számlával 2005. 10.27.-én 36.398 Ft.-ért vásárolt porszívó az első időben, a heti egy alkalommal a 70 m2-es lakásban valóban megfelelően teljesítette a feladatát.
Ez után kb. 2 év után több helyen szét szakadt az első gégecső, jelenleg már a tartalékon is több szakadás van, amit szigetelő szalaggal próbálok javítani. Letört a műanyag rögzítő bütyök a motor egységből, így már nem lehet a gégecsövet berögzíteni, azt brutális módon be kellett fixen ragasztani. Akadozva működik a teleszkópos porszívócső is, hogy ebben mi romolhat el???
Hol és mennyiért lehet tartalék alkatrészeket, szűrőket vásárolni?

Elek Károly
Nyug. gépészmérnök
karoly.elek@gmail.com

  • 1(current)
  • 2