Vélemények53

Vélemények

pannoncolor

több mint 2 évvel ezelőtt

nekem ajánlották ezt a helyet mikor elkezdtem festeni.nehezen vettem rá magam hogy elmenjek, mert kicsit kiesik a belvárosi utaimból.Ekolint(olyasmi mint a tus, csak talán élénkebbek a színei)kerestem meg tust japán képek készítésére.Elég nagy volt a választék, meg a vásznakat meg akrilfestéket is találtam elég jó áron. Ahhoz képest,hogy el van dugva a bolt,megérte elmennem.
## hobby# kreatív# ecset# feszített vásznak# művéstfesték# művészpapírok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Hajas Fodrász Szalonok És Kereskedés, BUDAPEST
hajas

több mint 2 évvel ezelőtt

nekem nincs személyes tapasztalatom, barátnőm járt nála.Nagyon menő frizurát vágtak neki, csinos kis összegért.Én ebben az egészben a dolgok művészi oldalát tudom értékelni, hogy kreatív, igényes frizurákat csinálnak, szerintem ez egy színvonal, egy fajta művészet. Aki szeret exra hajakkal rohangálni, azoknak tudom ajánlani, és inkább csak műélvező maradnék ebben a témában.

Véleményt mondok NEW YORKER Kecskemét, KECSKEMÉT
new yorker

több mint 2 évvel ezelőtt

Régen kedveltem, most minta rosszabb lenne a kinálat, és drágább is. Néha ki lehet fogni dolgokat,de nem a legjobb minőség.Az egy jó pont, hogy vannak cipőik is már, alkalmi, tornacipők.Azokat szeretem.
## cipő# táska# férfi# amisu# fish bone# női fuházat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Naturland Magyarország Kft., BUDAPEST
naturland

több mint 2 évvel ezelőtt

Most van egy új akciójuk garantált nyereményért,édesanyám is tőlük veszi gyógyteákat, néha krémeket.A legjobb a megfázás elleni tea, de a körömvirágkrém is bevált.Tényleg natúr lehet az összetétele mert unokatestvérem kicsit allergiás a krémekre, ettől meg semmi baja nem lesz.

Véleményt mondok Terebess Center - Kistarcsa, KISTARCSA
terebess

több mint 2 évvel ezelőtt

Sok ismerősöm keresi a bútorait, én legutóbb keleti jellegű madáretetőt kerestem náluk.Sok különleges, érdekességbe lehet bukkanni ott. Ha valaki egyedi darabokra vágyik, akkor mindenképpen nézze meg.van egy honlapjuk is, meg több helyen nyílt üzletük Budapesten.