Vélemények15

Vélemények

Véleményt mondok JAM PUB - MAMMUT II., BUDAPEST
Party

több mint 2 évvel ezelőtt

Elég sokat jártam 2 évvel ezelött, bár sokan snob-nak tartjáj a helyet..szerintem nem vészesebb mint más hasnonlo kategoriában lévö szorakozohelyek..Budepest..Föváros, persze hogy legtöbb snobb hely itt találhato, de ha nem foglalkozol ezzel az aprosággal nagyon jo buli van akkor:)

Véleményt mondok World Sun Szolárium Szalon, BUDAPEST
Néha szabad

több mint 2 évvel ezelőtt

Bár elég szolarium ellenes vagyok, de néha megbolondulván én is megyek megbarnitani a böröm, föleg igy a téli idöszakba..megmelegedni is megéri betérni.de nem szabad leégni..föleg anyagilag, mert nem olcso..

Véleményt mondok Profident Kft., BUDAPEST
Egy szép mosolyért...

több mint 2 évvel ezelőtt

Késö esti programmal, szombaton is..Kellemes fogorvosok, fogtehnikusok, asszisztensek.Világos vároterem, nagyon higiénikus környezet, ami egy fogászatnl alap kell is legyen ez tény! Bár nem a legolcsobb hely, de hát az ember az egészsegért és szépségért áldoz..mert muszaj..és talán a fájdalom is eltörpül ha az összegre gondolunk amit kifizetünk:)Nekem megéri a fogaim szépsége és egészsége!!!

Véleményt mondok Adidas Márkabolt-Váci U, BUDAPEST
Converse

több mint 2 évvel ezelőtt

Bár nem öltözöm nagyon sportosan, de nem hagyhatok ki pár jo kis Converse cipöket a cipős polcrol...Kényelmesek..és szerencsém van általában mivel a gyerek méret jo a lábamra és árban is akkor a fele mint a felnöt párnak..Szoval teljesen jol járok..:)

Véleményt mondok Giorgio Padipe, BUDAPEST
MARC - minöség

több mint 2 évvel ezelőtt

Mivel cipő, csizma mániás nő vagyok nem nehéz megtalálnom a jo cipös boltokat. Ez az egyik hely a sok közül ahova cipő vásárlás esetéen benézek és nagy esélyel szerelmes is leszek...1 pár cipőbe:)

  • 1(current)
  • 2
  • 3