Vélemények45

Vélemények

Véleményt mondok Otthon Centrum III. kerület - Óbuda, BUDAPEST
Otthon Centrum

több mint 2 évvel ezelőtt

A korábbi lakásunkat ennek a cégnek a sefítségével adtuk el, profi a hozzállásuk. Leginkább a Budapest XI. kerületi irodát tudom ajánlani, tapasztalataim alapján. Segítenek mind az értékesítésben, mind a reális eladási ár megállapításában, mind új lakás keresésében.

Véleményt mondok Bp-i Korai Fejlesztő Központ-EGYMI, BUDAPEST
Korai Fejlesztő Központ

több mint 2 évvel ezelőtt

Egy ismerősöm lánya autizmussal élő gyermek. Ennél a szervezetnél nagyon lelkiismeretesen foglalkoznak vele, csoportos foglalkozásra jár hozzájuk.Fejlődését követik, óvodájába is kijárnak és segítik az óvónők kislánnyal való ismerkedését.

Véleményt mondok Családi Szolgálatok Ligája Alapítvány, BUDAPEST
Családi szolgálatok ligája alapítvány

több mint 2 évvel ezelőtt

Kiválóan képzett szakamberek folytatnak családterápiát ennél az alapítványnál. Előzetes bejelentkezést követően fogadnak családokat. Gyerekekkel, gyerekneveléssel kapcsolatos gondokkal is fordulhatunk hozzájuk.

Véleményt mondok Kolping Családi Hotel, ALSÓPÁHOK
Kolping Hotel, Alsópáhok

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon igényes szálloda, ahol a gyerekekkel kapcsolatban minden apró részletre figyelnek. A konyha nagyon jó színvonalú, külön gyerekbüfével, sőt, még akár a sütemények összeválogatásánál is gondolnak az apróságokra. Kinnt és bennt is található gyerekmedence, bár ezek nagyságát, számát érdemes lenne növelni. A személyzet is nagyon barátságos, a szobák minden extrával felszereltek.

Véleményt mondok Pozsonyi Pagony Könyvesbolt, BUDAPEST
Pozsonyi Pagony

több mint 2 évvel ezelőtt

Ez az barátságos könyvesbolt nagy választékban kínál igényes gyerekkönyveket, plüssfigurákat, játékokat, diafilmeket. Gyerekes szülők számára további vonzerőt jelenthet a Szent István Park közelsége. Gyerekprogramokat is szerveznek, melyeknek egy része ingyenes. Az üzlet hangulata nagyon barátságos.

  • 1
  • 7
  • 8
  • 9(current)