Vélemények54

Vélemények

Véleményt mondok Nutricia Kft., BUDAPEST
Diéta

több mint 2 évvel ezelőtt

A családban volt szükség szakszerű orvosi!! diétára ahol precíz és gondos módszerekkel mindenféle mellékhatás nélkül le lehet fogyni. Itt minden szükséges információt megkaptunk ehez. Telefonon kell előre bejelentkezni.

Véleményt mondok Szép Heléna Kozmetikai Szalon, BUDAPEST
csoki masszázs

több mint 2 évvel ezelőtt

Most vagyok túl egy DE NOYLE'S Csokoládékezelésen és maximálisan meg vagyok elégedve, kedves volt a személyzet és különösen a masszőr hölgy, és ez a nyugalom amit most érzek- így a karácsony elötti rohangálásban ez elképzelhetetlen lett volna. És még 3 nap útán is csoki illata van a börömnek. :)

Véleményt mondok Duelle Bt, BUDAPEST
steril

több mint 2 évvel ezelőtt

Kiváló minőségű sterilizálható bútor szöveteket vásároltunk náluk ami minden igényt kielégít és egyszerüen tisztitható,levehető. Igaz nem volt olcsó de hosszú távon kifizetődő volt. (ha a gyógyszer árakra gondolunk)

Véleményt mondok Tánckoktél Tánciskola, PILISCSABA
keringő

több mint 2 évvel ezelőtt

Szallagavatóra választotta az osztály ezt a tánciskolát és remek választás volt. Keringőt szerettünk volna elő adni de mivel sok volt nálunk a botlábú ezért féltünk hogy nem jön őssze de mivel higgadt, türelmes és profi volt a tánctanárun tökéletes lett. Ezer köszönet neki.

Véleményt mondok Víghajós John Bull Pub, BUDAPEST
mikulás

több mint 2 évvel ezelőtt

a családdal voltun baráti meghívásban itt dec.6.án. hát csuda egy élmény volt főleg hogy eredeti guiness fekete sört csapoltak ami minőségi sör. a gyerekek és élvezték a mikulás partyt és mi is jól éreztük magunkat mert szinvonalas volt a kiszolgálás és megfizethető az ellátás. gondolkodunk a szilveszteri ajánlatukon mert nagyon kecsegtető.