Vélemények54

Vélemények

műhold

több mint 2 évvel ezelőtt

Autónkba szereltettünk itt biztonsági rendszert mert sajnos mindenhol sok az autó lopás és valjuk be a cascó is ennyibe kerülne 1 évre de az nem ad garanciát. gyors precíz munkát végeztek. A GPS-nek köszönhetően bármikor lehet tudni hogy merre van a kocsink.

Véleményt mondok Elektrobiztech Kft., BUDAPEST
biztonság

több mint 2 évvel ezelőtt

Itt rendeltük meg a lakásunkhoz a risztó berendezést mert nagyon sok volt a betörés a közelben mostanság. profi szakember jött beszerelni időre pontosan és mindent elmagyarázott a müködésével kapcsolatban. az a legjobb hogy központi rendszeres és senkit sem zavar meg ezzel és mi is nyugodtak vagyunk.

Véleményt mondok Lipót Apartman, LIPÓT
nyár

több mint 2 évvel ezelőtt

Zöld övezetben, szép környezetben családbarát áron. Nagyon jól éreztük magunkat itt nyáron a családdal és a fürdő is a közelben volt még messzire sem kellet mennünk. A szoba rendezett és családias volt.

Véleményt mondok Flóra Film International, BUDAPEST
ismeret

több mint 2 évvel ezelőtt

a DVD-Shopban nagyon jó és egyedi ismeretterjesztő és dokumentum filmeket lehet vásárolni.Mindig nagyon jó akciókat csinálnak. És házhoz is szállítják ha szeretnénk.

Véleményt mondok Douglas Váci utca 11/a., BUDAPEST
PARFÜMERIE

több mint 2 évvel ezelőtt

Mindig itt vásárolok parfümöt és kozmetikumot mert itt a legjobb minőséget kapom a pénzemért és mert eredeti az áru nem hamis piaci bovli. Az eladók mindig kedvesek és segítő készek.