Vélemények19

Vélemények

Véleményt mondok COOP Star Jászberény, JÁSZBERÉNY
coop

több mint 2 évvel ezelőtt

A jászsági Coop áruházakban azért szeretek leginkább vásárolni, mert mindig friss áruval várják a vásárlókat, nem úgy, mint a hipermarketekben. Nyilván ez az árakon is meglátszik, jóval magasabbak, mint vetélytársaiknál, de ha a minőséget tartjuk szem előtt, mindenképp megéri. Készlethiány is ritkán fordul elő, még az akciós áruk esetében is. Főként húsárut, felvágottat, zöldségeket, péksüteményeket, sajtokat érdemes náluk vásárolni. Mindig vannak versenyképes akciók is. Jászberény főterén két Coop áruház is van. Leginkább az "Áruház"-beli Coopot szoktam választani, ha nagyobb bevásárlásról van szó, ott igen bőséges a kínálat. A salátabár a kedvencem, sokféle finomságot kínálnak. A látványpékségük is sok finomságot kínál a kakaós csigától az ischlerig. Nagy parkolóval rendelkezik, ami autósok számára igen fontos, mert a városban mindig fogytán a parkolóhely :S Ha kicsit ráérek, bevásárlás előtt szét szoktam nézni az emeleti üzletekben, ahol főként ruhákat, cipőket, bútorokat árulnak. Az épületben van még egy Vodafone kereskedés is, parfüméria és étterem is.

Véleményt mondok Deichmann Cipő, BUDAPEST
Deichmann

több mint 2 évvel ezelőtt

Cipőket általában a Deichmannban vásárolok. Az árak tűrhetőek és a választék elég széles. Legutóbb egy kék csizmát sikerült beújítanom :) Kényelmes, és strapabíró. A táskák is nagyon tetszenek, már 2-t vettem onnan. Egy dolog zavar: minden egyes vásárlásnál rám akarnak sózni a pénztárnál valamilyen cipő ápoló krémet :S

Véleményt mondok Takko Fashion ruházat, ÉRD
Takko

több mint 2 évvel ezelőtt

Trendi ruhákat árulnak, főleg a gyerekek, fiatalok számára. Gyakran szerveznek akciókat, ilyenkor sms-t is szoktak küldeni a törzsvásárlóknak. A ruhák minősége kifogásolható, csak akkor éri meg vásárolni, ha leértékelés van. Sokféle fehérneműt árulnak, valamint gyönyörű bizsukat, hajdíszeket is.

Véleményt mondok Dmk Ifjúsági Ház - Jászberény, JÁSZBERÉNY
ifiház

több mint 2 évvel ezelőtt

ide leginkább bulizni járunk, kb. havonta egyszer rendeznek retro bulikat. Mivel nem sok rendezvény van a városban, nem csak a tizenévesek buliznak itt, hanem a 30-as korosztály unatkozó tagjai, sajnos. Az ifiházra ráférne egy kis felújítás, nagyon szocreál hangulata van a helynek :S

Véleményt mondok Pimkie, BUDAPEST
Pimkie

több mint 2 évvel ezelőtt

Ha valami divatos színes ruhára vágyom, biztosan ide jövök. Főleg a csőnadrágokat kedvelem, rengeteg színben és anyagban van, alig tudok választani :) Elég jó árban vannak, sőt, akciós dolgokat is gyakran találok.