Vélemények19

Vélemények

Véleményt mondok Horizont Color Kft., JÁSZBERÉNY
Horizont

több mint 2 évvel ezelőtt

A házunk legutóbbi felújítása során gyakran jártunk ide vásárolni, rengeteg dolgot forgalmaznak. Igényes műszaki-, barkácsáruház, többféle "osztállyal", mindenhol szakértő eladókkal. A városban itt érdemes csillárt, lámpabúrát venni, itt a legnagyobb a választék. Itt szoktunk vásárolni energiatakarékos izzókat is. Minőségi márkákat forgalmaznak és a garancia is könnyebben érvényesíthető, mint a nagyobb barkácsboltláncokban. Persze drágább is, mint pl. az Obi vagy a Praktiker, de itt nem kell annyit várakozni, ha szakértői véleményre vagyunk kíváncsiak. Festéket is innen vásároltunk, rengeteg szín közül lehet választani akár kültéri, akár beltéri festéket szeretnénk. Természetesen színkeverést is vállalnak :) A háziasszonyok is megtalálják a legjobb minőségű tisztítószereket, törlőkendőket, rovarirtókat. Az ezermester férfiak itt biztosan tudnak venni márkás szerszámokat, apukám pl. egy Dewalt akkumlátoros csavarhúzot vásárolt tavaly, ami azóta is remekül működik. Fontos még megemlíteni, hogy a városközponthoz közel helyezkedik el, így akár gyalog is megközelíthető, ha csak pár csavarra van szükségünk :)

Véleményt mondok ALDI Hódmezővásárhely, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY
Aldi

több mint 2 évvel ezelőtt

A jászberényi Aldi áruházról fejteném ki a véleményem, a többiben még nem jártam. Olcsó szupermarketnek indult, de igazából olyan drága, mint a belvárosi konkurensei (pl. Coop). A kínálattal meg vagyok elégedve, minden van, de ezért nem biztos, hogy megéri kiautózni a város szélére. Pozitívum, hogy sok különlegességet árulnak, pl. csokikat, fűszereket, tésztákat, sós ropogtatnivalókat, de a pékáru minősége szerintem elég silány :( A zöldségek és gyümölcsök egész frissek, de húsárut nem szívesen vásárolnék itt. Sok terméket azért nem merek megvenni, mert ismeretlen a márkája, és túl drága ahhoz, hogy csak úgy kipróbáljam. A többi szupermarkethez hasonlóan a heti akcióikban kínálnak ruhákat, műszaki dolgokat, bútorokat, barkácsdolgokat, írószert, sőt még virágot is :) Igen nagy parkolóval rendelkezik, és egy ideje több vásárlót vonz a tavasszal megépült Takko, Kik, Deichman, ami pont az Aldi mellett van. Azóta én is többször tértem be venni ezt-azt. Igényesen elkészített honlapjukon mindig fenn van az aktuális akció, így otthonról is meg lehet tervezni, mit teszünk majd a kosárba.

Véleményt mondok Happy Divat - Mayo Chix Jászberény, JÁSZBERÉNY
Lime

több mint 2 évvel ezelőtt

A Lime-ban ritkán vásárolok, de gyakran be szoktam nézni, mivel igen jó helyen van :) A Börtön udvar üzletsorán található, hívogató kirakattal. Főként márkás ruhákat árulnak, Mayo, Persona, stb. A ruhák minősége elég jó, hosszabb távon megéri innen vásárolni. Divatos táskákat, kiegészítőket is találsz a frissen vásárolt ruhádhoz ;)

Véleményt mondok Jóbarát Vendéglő Panzió, JÁSZBERÉNY
Jóbarát

több mint 2 évvel ezelőtt

Jászberény "jó öreg" étterme :) Finom ételeket készítenek, többször voltam már itt különböző rendezvényeken. Ki lehet bérelni lagzira, ballagásra, osztálytalálkozóra, stb. Korrekt árak, kedves pincérek, finom ízek. Panzió is tartozik az étteremhez, ha valaki messziről jön, és kulturált szállást szeretne elérhető áron.

Véleményt mondok K&H Bank, JÁSZBERÉNY
K&H

több mint 2 évvel ezelőtt

Jászberény egyik legrégebbi bankfiókja. A főtéren van, könnyen megközelíthető. A bank előterében működik a kamerával megfigyelt ATM, ami előnyös, ha télen szeretnénk pénzt kivenni. Általában gyorsan sorra kerülök, elég számú alkalmazott áll rendelkezésre. A dolgozók kedvesek és képben vannak a legújabb szolgáltatásokat illetően.