Vélemények17

Vélemények

Véleményt mondok Kálvária Cukrászda, SZEGED
cukrászda

több mint 2 évvel ezelőtt

Szeged egyik legjobb cukrászdája. Annyira finom süteményeket készítenek, hogy nem lehet, nem szabad kihagyni. Rendelésre is készítenek sütiket, tortákat. Szülinakpokra, névnapokra. Bátran ajánlom mindenkinek. Isteni finom a zserbójuk :) érdemes megkostolni.

Véleményt mondok Gin Tonic, ALGYŐ
coctail bar

több mint 2 évvel ezelőtt

Ha szereted a jó társaságot, a klubbok hangulatát, a hip-hop zenét, akkor ott a helyed. Sok bulit rendeznek ott, az italok nem drágák, a kiszolgálás jó, nagy a választék, jó a zene. Negatív dolgot nem tudok róla írni, még nem csalódtam a helyben. Ajánlom mindenkinek!

Véleményt mondok Numero Uno Pizzéria-Étterem, ALGYŐ
pizzéria

több mint 2 évvel ezelőtt

Én csak a pizzájukat ismerem, az étterem részéről nem tudok se jót, se rosszat. A pizzájuk nagyon finom, választékos a rendelési lista. Házhozszállítás is igényelhető, mindig időben érkezik, melegen a pizza.

Véleményt mondok Forza Italia Étterem, ALGYŐ
Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó ételeket készítenek, a pizzájuk is isteni. Házhozszállítást is lehet igényelni. A kiszolgálás megfelelő, a pincérek udvariasak. Ha pizzát rendelsz, mindig időben érkezik meg, melegen. Mindenkinek ajánlom.

Véleményt mondok Eurasia Kft. - Royal Hotel, SZEGED
hotel

több mint 2 évvel ezelőtt

Szeged egyik legnívósabb szállodája. Híres emberek mindig itt szállnak meg. Természetesen az ellátás első osztályú. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a sokcsillagos hotelt.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagy hülye vagy!!