Vélemények17

Vélemények

Véleményt mondok Hatos Rétes Rétesbolt, SZEGED
cukrászda

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon finom süteményeket lehet itt enni. Hatalmas a választék, az árak is megfelelőek. Ajánlom a mákos rétest mindenkinek, szerintem az a legfinomabb. Mindig friss sütemények várják a kedves vásárlókat. A kiszolgálásra sincs panasz, nagyon kedvesek a kiszolgálók, mindig mosolyognak :)

Véleményt mondok Borpatika 3 Krajcár Bt., SZEGED
kocsma

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó hely, különleges italok, nagy kínálat. A szombat esti buli előtti alapozáshoz igazán alkalmas hely, sokan kedvelik, a hangulat és társaság miatt. A fiatalabb korosztály kedvelt helye, 20-26 év közöttiek járnak főleg ide.

Véleményt mondok Novotel Szeged Hotel Étterme, SZEGED
hotel

több mint 2 évvel ezelőtt

Szeged legnagyobb szállodája. A tisza mellett jó kilátással, rengeteg szobával, külön parkolóval rendelkezik. Az étterem részén a kiszolgálás és kínálat kifogástalan, a fogások nagyon finomak. Mindenkinek ajánlom, próbálja ki. Az árak sem nagyok.

Véleményt mondok Grand Café mozi és kávézó, SZEGED
kávézó

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó hely, igényes kialakítás, kiszolgálás. Választék is van bőven, az árak sem magasak. Érdemes ide betérni, akár törhelyed is lehet, annyira jó. Mindenkinek ajánlom, aki még nem volt itt, térjen be.

Véleményt mondok Bajor Söröző, SZEGED
kocsma

több mint 2 évvel ezelőtt

Hangulatos hely a péntek, szombat esti bulizások előtti alapozáshoz. Néha élő zene is van, csocsó, gyors kiszolgálás, nagy választék, rengeteg ember, ha ismerkedni akarsz. A zene hangos, felkészít a későbbi bulizáshoz :)