Vélemények32

Vélemények

Véleményt mondok AHIMSA KFT., BUDAPEST
ahimsa

több mint 2 évvel ezelőtt

Karácsonyi és egyéb vásárokon szoktam találkozni(mostanság már kifejezetten keresem) a cég termékeivel. Nagyon beválltak nálam ezek a természetes szappanok. Jó tudni, hogy nem tartalmaz mesterséges anyagokat és az illatuk is remek. A levendula tényleg megnyugtat és a narancs tényleg felfrissít. Most majd meglátjuk mit tud a körömvirág.

Véleményt mondok Vista Utazási Irodák Kft. - Székesfehérvár, SZÉKESFEHÉRVÁR
Vista

több mint 2 évvel ezelőtt

Tavaly nyáron egy hétvégére a szüleim a Vistával mentek Bükbe. Minden ígért szolgáltatást (wellness részleg meghatározott használata) megkaptak, a hotel sem volt a fürdőtől messzebb, mint ígérték. Jó hogy a városközpontban van az irodájuk, így nem kell sokat utazni, mire az ember megtalálja őket.

Véleményt mondok Szabó Család Kifőzdéje, BUDAPEST
Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Az étterem 2 percre van az egyetemünktől, ami miatt sokak körében népszerű. Tetszik hogy tényleg családias hely és ezalatt nem csak a betemdezést értem, hanem azt is, hogy az ételek nem olyan tucatszámra gyártott ízűek hanem olyanok, amit tényleg főztek. Finom.

Véleményt mondok Don Pepe Pizzéria - Székesfehérvár, Alba Plaza, SZÉKESFEHÉRVÁR
Don Pepe

több mint 2 évvel ezelőtt

Magát az éttermet nem ismerem, mert mi mindig rendelni szoktunk. De a rendeléssel soha nem volt baj. Általában fél óra alatt ide szokott érni, háromnegyed óránál soha nem váltunk többet és nem cserélik össze, a rendeléseket. Ami még külön pozitív, hogy a futár nem megy el, ha az első csöngetés után 5 másodperccel nem vagyunk kint, de még akkor sem ha rossz a csengő és sokat kell várnia.

Véleményt mondok Blup Babzsákfotelek, BUDAPEST
Blup

több mint 2 évvel ezelőtt

Először egy utalványt nyertem, és azóta visszatérő vendég vagyok. Mindenki az én fotelemet akarta elfoglalni tévénézés közben, így gyakorlatilag rákényszarültünk, hogy még két fotelt vegyünk. Nagyon kényelemsek a babzsák fotelek, jót tesznek a hátnak és úgy helyezkedk el benne ahogy csak akarok. És ha a töltelék összetömörödik, akkor külön is lehet venni bele, ami szerintem nagyon hasznos.