Vélemények32

Vélemények

Véleményt mondok AHIMSA KFT., BUDAPEST
ahimsa

több mint 2 évvel ezelőtt

Karácsonyi és egyéb vásárokon szoktam találkozni(mostanság már kifejezetten keresem) a cég termékeivel. Nagyon beválltak nálam ezek a természetes szappanok. Jó tudni, hogy nem tartalmaz mesterséges anyagokat és az illatuk is remek. A levendula tényleg megnyugtat és a narancs tényleg felfrissít. Most majd meglátjuk mit tud a körömvirág.

Véleményt mondok Vista Utazási Irodák Kft. - Székesfehérvár, SZÉKESFEHÉRVÁR
Vista

több mint 2 évvel ezelőtt

Tavaly nyáron egy hétvégére a szüleim a Vistával mentek Bükbe. Minden ígért szolgáltatást (wellness részleg meghatározott használata) megkaptak, a hotel sem volt a fürdőtől messzebb, mint ígérték. Jó hogy a városközpontban van az irodájuk, így nem kell sokat utazni, mire az ember megtalálja őket.

Véleményt mondok Szabó Család Kifőzdéje, BUDAPEST
Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Az étterem 2 percre van az egyetemünktől, ami miatt sokak körében népszerű. Tetszik hogy tényleg családias hely és ezalatt nem csak a betemdezést értem, hanem azt is, hogy az ételek nem olyan tucatszámra gyártott ízűek hanem olyanok, amit tényleg főztek. Finom.

Véleményt mondok Don Pepe SZÉKESFEHÉRVÁRI ALBA PLÁZA, SZÉKESFEHÉRVÁR
Don Pepe

több mint 2 évvel ezelőtt

Magát az éttermet nem ismerem, mert mi mindig rendelni szoktunk. De a rendeléssel soha nem volt baj. Általában fél óra alatt ide szokott érni, háromnegyed óránál soha nem váltunk többet és nem cserélik össze, a rendeléseket. Ami még külön pozitív, hogy a futár nem megy el, ha az első csöngetés után 5 másodperccel nem vagyunk kint, de még akkor sem ha rossz a csengő és sokat kell várnia.

Véleményt mondok Blup Babzsákfotelek, BUDAPEST
Blup

több mint 2 évvel ezelőtt

Először egy utalványt nyertem, és azóta visszatérő vendég vagyok. Mindenki az én fotelemet akarta elfoglalni tévénézés közben, így gyakorlatilag rákényszarültünk, hogy még két fotelt vegyünk. Nagyon kényelemsek a babzsák fotelek, jót tesznek a hátnak és úgy helyezkedk el benne ahogy csak akarok. És ha a töltelék összetömörödik, akkor külön is lehet venni bele, ami szerintem nagyon hasznos.