Vélemények32

Vélemények

Véleményt mondok Pálfy János Munkaügyi Tanácsadás, SZÉKESFEHÉRVÁR
Munkaügyi tanácsadó

több mint 2 évvel ezelőtt

A tavalyi évben Pálfy János 32 fős cégem átvizsgálását végezte el. Idén megint kaptunk munkaügyi ellenőrzést, és szerencsére nem találtak semmifél hibát, így bírságot sem kaptunk.
# # elégedett # teljeskörű munkaügyi tanácsadás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Korona Zrt., SZÉKESFEHÉRVÁR
Korona

több mint 2 évvel ezelőtt

Nem túl nagy bolt, ennek ellenére ha keresek valamit mindig sikerül olyan kínálatot összehozniuk hogy ne kelljen üres kézzel távozni. Elsősorban a pizsamákat és a fehérneműket szoktam itt megvenni és mivel nemzetközi márkákat forgalmaznak, nem szokott gond lenni a minőséggel. Külön plussz, hogy az eladók nagyon segítőkészek és tudják mit árulnak.

Véleményt mondok Sony Ericsson, BUDAPEST
Sony Ericsson

több mint 2 évvel ezelőtt

A családban kétféle telefon van, az egyik a Sony Ericsson. Azért ragaszkodunk ehhez a márkához mert nagyon strapabíró, amire szükség is van. És ami még fontosabb: az akkumulátora még két év után is tökéletes.

Véleményt mondok Lenti Gyógyfürdő Kft., LENTI
Termálfürdő

több mint 2 évvel ezelőtt

Az egyik legjobb termálfürdő, amiben valaha megfordultam. Nem olyan régen lett teljesen átalakítva, így fiatalos és lendületes, egyáltalán nincs gyóyfürdő hangulata. Csúszdák és különböző medencék várnak kicsiket és nagyokat. Lehet úszni, pancsolni, lebegni ki mire vágyik. Sok a választható szolgáltatás mint a szauna és a különböző masszázsok, pakolások. Ezen felül sok az egyéb jellegű kiegészítő épület, mint éttermek, büfék, újsásgos standok.

Véleményt mondok Orex Zrt. - Székesfehérvár, SZÉKESFEHÉRVÁR
Orex

több mint 2 évvel ezelőtt

Szinte mindig ide hozzuk javíttatni az ékszereket és rendre elégedettek voltunk. Egyszer fordult csak elő, hogy nem tudtak megfelelő színű követ szerezni, de akkor is előre szóltak, amit nagyon korrekt dolognak tartok. Szépen és gyorsan dolgoznak.

  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 7