Vélemények11

Vélemények

Véleményt mondok Exkluzív Angol Használtruha, ASZÓD
Angol használtruha

több mint 2 évvel ezelőtt

Gyakran vásárolok angol használt ruhát, mert ezek olyan egyedi darabok, amiből tuti nincs még egy a városban. Olcsón be lehet őket szerezni, és néhány igényes darab nagyon jól kombinálható egymással. Általában a péntek délutánjaimat szoktam ilyesmire szentelni, egyben ez a hobbim is.

Véleményt mondok Vi-Zo Bútor Kft., SZÉKESFEHÉRVÁR
Vi-Zo

több mint 2 évvel ezelőtt

Lányomék az összes bútorukat a Vi-Zo Bútor Kft.-től szerezték be. Nagyon segítőkész csapat, és szakmailag is teljesen a toppon vannak. Árban is nagyon jók, ráadásul az egyedi igényeket is figyelembe vették, a színárnyalatokat is mi választhattuk ki. Nem tömegcikkeket gyártanak, hanem minőségi darabokat. Legeslegszebb a konyhabútor lett. Nagyon köszönjük!

Véleményt mondok Fm Parfüm, BUDAPEST
FM Parfüm

több mint 2 évvel ezelőtt

Avon termékek mellett FM parfümök árulásával is foglalkozom, a kettő együtt kiváló kiegészítő jövedelem. Én is használom az FM parfümöket, és teljesen meg vagyok velük elégedve. Utánzatok ugyan, de nagyon jó minőségűek, az illatuk tartós. Kedvencem a 125-ös Nina Ricci: Nina illat.

AVON

több mint 2 évvel ezelőtt

Két éve foglalkozok Avon termékek értékesítésével, amely kitűnő mellékjövedelemnek bizonyul. Kialakult vevőköröm van már, és mindenki nagyon elégedett. Én személy szerint is nagyon szeretem az Avon termékeit, arckrémből, tusfürdőből, kézkrémből, testápolóból, sminkcuccokból kizárólag ezt a márkát használom. Olcsó, és jó minőségű.

Véleményt mondok Virágkuckó, BUDAPEST
Virágkuckó

több mint 2 évvel ezelőtt

Lányom ballagására különleges csokrot akartam csináltatni, és tőlük kértem ötletet. A virágkötő hölgy mondta, hogy tudnak olyan csokrot is, amelybe papír ezresek jelképezik a virágokat, így végül amellett döntöttem. Nagyon szép, és ötletes ajándék volt, mindenki megcsodálta.

  • 1
  • 2(current)
  • 3