Vélemények11

Vélemények

Véleményt mondok Dodge City Söröző, SZÉKESFEHÉRVÁR
Dodge City

több mint 2 évvel ezelőtt

Lányomék kedvenc pizzériája, és szórakozóhelye. Az egyetlen pizzéria Fehérváron, ahol többfajta alap tésztából lehet válogatni, vékony tésztás, vagy vastag magyaros tésztás, alapja paradicsomszósz, fokhagymás-tejfölös, sima tejfölös, vagy kapros tejfölös. Plusz a feltéteket is ugyanígy, saját ízlésünk alapján válogathatjuk össze. Kéthetente fergeteges party helyszíne a Dodge City, hajnali 4-ig várják a szórakozni vágyókat. Többségben fiatalok járnak ide. Kellemes, igényes környezet. Minden buli alkalmával más és más koktél van akcióban.

Véleményt mondok Belvárosi Üzletház, VESZPRÉM
Belvárosi Üzletház

több mint 2 évvel ezelőtt

Veszprémben valóban ez a legszínvonalasabb üzletház. Kulturált, igényes környezet, modern épület, mindenhol tisztaság. Kolléganőimmel az itteni kávézóban szoktuk kipihenni a munka fáradalmait, illetve barátnőimmel ide szoktunk beülni, ha dumcsizni támad kedvünk. A kávézóban még csak-csak elfogadhatóak az árak, a többi üzlet azonban nem a kispénzűeknek, de nem is a középrétegnek való. Rettenetesen drága minden.

Véleményt mondok Sirály Pizzéria-Étterem, VESZPRÉM
Sirály Pizzéria

több mint 2 évvel ezelőtt

Ez a hely tényleg "sirály", Veszprémben ez a törzshelyünk. A pizzák tésztája vékony, ízletes, és a feltétet se spórolják le róla, minden bőven van rajta. Náluk kóstoltam először az édes pizzát, mint különlegességet (édes tejfölös-gyümölcsös), és nagyon ízlett. Férjem kedvenc étele itt a Rőzsetál, ami natúr karajból, lyoni hagymából, baconből, és sok-sok hasábburgonyából áll. 1300ft-ért akkora adagot adnak, hogy szinte két ember is jól lakik belőle. Imádjuk!
## étterem# pizza# pizzéria

Véleményt mondok Winners Versenytánc Egyesület, VESZPRÉM
Hamo Versenytánc Egyesület

több mint 2 évvel ezelőtt

Kisebbik lányom ide jár társastáncolni már 2003. óta, amikor is megalakultak. Szorgalmas, kitartó munkával számos sikert értek már el. Az oktatók nagyon segítőkészek, teljes odafigyeléssel végzik a munkájukat. Akiknek nehezebben megy a koreográfiák betanulása, azokat se hagyják magukra, hanem átsegítik őket a nehézségeken. Nagyon összetartó "kis" csapat.

Véleményt mondok Ambrus Beatrix - Szépségsziget, VESZPRÉM
Ambrus Beatrix fodrász

több mint 2 évvel ezelőtt

Hosszú éveken keresztül az egész családunk hozzá járt, és nagyon meg voltunk vele elégedve. Bármilyen frizurát megálmodtunk, elég volt ha csak elmondtuk az elképzeléseinket, vagy vittünk egy újságból kivágott fotót, és Bea kivitelezte. Lányom esküvői frizuráját is ő csinálta, gyönyörű lett. Megfizethető áron dolgozik.

  • 1(current)
  • 2
  • 3