Vélemények11

Vélemények

Véleményt mondok Árvavár Gyógyszertár, BUDAPEST
Árvavár Gyógyszertár

több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon kedves és hozzáértő gyógyszerészek fogadnak, ha betérek hozzájuk. Szívesen adnak tanácsokat. Ez a patika a háziorvosi rendelő mellett van, így nem kell betegen messzire menni a gyógyszerek kiváltásáért.

Véleményt mondok Nideki Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., BUDAPEST
Nideki Kft

több mint 2 évvel ezelőtt

Ez az üzlet még egy "hagyományos" bolt (amiből sajnos egyre kevesebb van): egy nagyon kedves és közvetlen eladó hölgy várja a vásárlókat. Sokféle árujuk van, de ami esetleg nincs, azt 1-2 nap alatt beszerzik. Az iskolába szükséges felszerelések miatt gyakran betérünk, és ide örömmel megyünk!

Véleményt mondok Bábelék Étterem, BUDAPEST
Bábelék Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

A lányom esküvőjére Bábel Pista készítette a vacsorát. Akkora rántott húsokat ott láttam először! A kutyusunk is hivatalos volt a vacsorára, a maradék húsokat neki is be kellett csomagolni elvitelre, mert nem tudta mind megenni ott a helyszínen, pedig nem törpe méretű :) Komolyra fordítva a szót: azóta már jártunk az étteremben is, hagyományos magyaros ételeket ehetünk rendkívül finom ízesítéssel, korrekt, megfizethető árakon, kulturált körülmények között. Aki egyszer megfordul ott, szívesen megy legközelebb is! Aki a Bábelék Étteremben tartja valamilyen rendezvényét (születésnap, esküvő, céges összejövetel, stb.), nem fog csalódni a színvonalban!

Primavet Állatkórház

több mint 2 évvel ezelőtt

A kutyusommal többször jártunk itt. Mindig gyors és szakszerű segítséget kaptunk. Betegség esetén a felírt állatgyógyszereket a saját patikájukban meg is kaptuk. Állateledelekből, felszerelésből bőséges választékot találni a pet-shopban. Az épületet nemrég gyönyörűen felújították és kibővítették.
## állatfelszerelés# állatorvos# állatpatika# állatkórház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Véleményt mondok Drégely Gyógyszertár, BUDAPEST
Drégely Gyógyszertár

több mint 2 évvel ezelőtt

Ha már muszáj gyógyszertárba menni, ide szeretek menni. A gyógyszerész hölgyek nagyon kedvesek, segítőkészek. Enyhébb betegségekre, vitaminokra többször kértem már tanácsot, és jó tanácsokat adtak! Pontgyűjtő törzsvásárlói kártyájuk is van. A tapasztalataim szerint ez egy picit olcsóbb gyógyszertár, mint a többi újpalotai patika.

  • 1
  • 2(current)
  • 3