Vélemények11

Vélemények

PAULUSZ ZOLTÁNNÉ DR. KOCSIK MAGDOLNA

több mint 2 évvel ezelőtt

A nagyon kedves ügyvédnő hosszú évek óta a családunk és a baráti körünk "ingatlanos" ügyvédje. Ha valaki ad-vesz vagy csak tanácsot kér, kellő szakértelemmel segít a hozzá forduló ügyfeleknek.

Véleményt mondok Zuglói Tankönyvcentrum, BUDAPEST
Zuglói Tankönyvcentrum

több mint 2 évvel ezelőtt

Idén augusztusban voltunk először a Zuglói Tankönyvcentrumban az elsős gyerekünk tankönyveiért. Nagyon tetszett, hogy a névre szóló csomagot pillanatok alatt összeállították. Meglepődünk, hogy itt nem csak tankönyvből, hanem mindenféle szépirodalmi és ismeretterjesztő könyvből széles választék áll a vevők rendelkezésére.

Véleményt mondok Fodor Gyógyszertár, BUDAPEST
Fodor Patika

több mint 2 évvel ezelőtt

Ide akkor szoktam menni, ha nagyobb összegű gyógyszertári vásárlást tervezek, mert a környékünkön Ők a legközelebbi Lyoness törzsvásárlói partner patika. A gyógyszertár kellemes, tágas helységébe öröm betérni. Az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek. A áruválaszték kiegészítő termékekből óriási. Egyetlen egy hibájuk van: sajnos 2 villamosmegálló között vannak, de végül is egy kis séta egészséges :)

Véleményt mondok Oportó Étterem, BUDAPEST
Oportó Étterem

több mint 2 évvel ezelőtt

Többször megfordultam már ebben az étteremben az elmúlt 15 évben, és sohasem csalódtam! Kiváló konyha, nagy adagok, mérsékelt árak és rendkívül udvarias kiszolgálás jellemző az Oportóra. Voltam ebben az étteremben rendezett termékbemutatón is, akkor is remek ebéddel kedveskedtek nekünk.
Megjegyzés

alapján Baloghné Haga Henrietta, több mint 2 évvel ezelőtt

Üdvözlök mindenkit sajnos nekem rossz tapasztalatom van erről az étteremről most volt ott tartva az esküvőnk és sajnos nagyon megbántuk hogy ott csináltuk legalább 50szelet hússal kevesebbet kaptunk mint amit kifizettünk a tálak amit megvettem nem lett kihozva csak a háromnegyed része a leves kevés volt több asztalra nem tudtak biztosítani az italok nagy-részét mi vittük be de azok is el lettek dugva nem raktak ki semmit a rengeteg süteményt amit szintén mi vittünk be kistányérra tették ki ráborítva szörnyű látvány volt a többit eltüntették semmi süteményt nem kaptunk vissza hebegett habogott a tulajdonos szörnyű élmény ez, jönnek a negatív vélemények a vendégektől hogy milyen bunkó kiszolgálás volt ha elölről kezdhetném biztos messziről elkerülném ezt a helyet megbántam tiszta szívemből hogy ezt a helyet választottam életem legszebb napja a megünneplésére!!!!Aki itt szeretne ünnepelni jó gondolja meg mert nagyon szemét társaság a személyzet a tulajdonos meg erőszakos minden-téren!!!!!

Véleményt mondok Bringáspár, Author Márkabolt, BUDAPEST
BrinGáspár

több mint 2 évvel ezelőtt

A családom lelkes kerékpár-használó, amikor csak lehet, autó helyett biciklivel közlekedünk. Munkahelyre, óvodába, iskolába télen-nyáron bringával megyünk. A gyakori használathoz elengedhetetlen a megbízható szerviz! Itt két nagyon kedves és hozzáértő fiatalember dolgozik. Mérsékelt árak, kedvezmények várják a bicikliseket. Az üzlet Author márkabolt is, többféle kerékpárt vagy felszerelést lehet rögtön vagy rövid beszerzési határidővel vásárolni.

  • 1(current)
  • 2
  • 3